Συνδυασμός Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Κοινότητας Ασβεστόπετρας

14 Μαΐου 2019
17:54
Κανένα σχόλιο

 

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με διαφορετική ωστόσο πολιτική αφετηρία ο καθένας μας, αλλά με κοινό στοιχείο την αγάπη για το ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. Το χωριό που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε και που θέλουμε να προσφέρουμε σε αυτό με όρεξη και αγάπη.

Οι κοινή μας στόχοι είναι να αντιμετωπίσουμε τα χρόνια καθημερινά προβλήματα που έχει το χωριό μας. Ένα από αυτά ο κεντρικός δρόμος που μας συνδέει με την Πτολεμαΐδα τον οποίον καθημερινά αρκετές φορές διασχίζουμε, που εκκρεμεί μελέτη για την διόρθωση του από το 2002 και βρίσκεται ακόμα σε κάποιο συρτάρι κάποιου γραφείου. Πρόβλημα επίσης αντιμετωπίζει η κοινότητα μας και με τα απόβλητα που λιμνάζουν στα κανάλια του χωριού μας με αποτέλεσμα την δυσοσμία αλλά και την ρύπανση των υδροφόρων ρευμάτων νερού ώστε να προσβάλλει ακόμα και την υγεία μας. Άμεση λύση επίσης πρέπει να δοθεί πριν θρηνήσουμε θύματα από κάποιο τροχαίο στην κεντρική διασταύρωση στην πλατεία του χωριού μας, καθώς τα αυτοκίνητα περνούν από εκεί με μεγάλη ταχύτητα.

Πιστεύουμε με την δύναμη και την όρεξη της νεότητας μας και την συνεργασία και υποστήριξη πρώτα απ όλα των χωριανών μας , της Δημοτικής και περιφερειακής αρχής αλλά και όλων των φορέων να υλοποιήσουμε το όραμα μας .

Άλλωστε η ηλικία μας αλλά και οι ιδέες μας , μας δίνουν την δυνατότητα να είμαστε ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ και όχι προφητικοί .

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ,ΠΡΟΣΙΤΟ,ΦΙΛΟΞΕΝΟ,ΣΥΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ.

Με σεβασμό οι υποψήφιοι

  • ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

  • ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

  • ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  • ΚΕΣΚΙΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

  • ΚΟΤΖΑΦΙΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

  • ΤΕΡΖΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.