Λάζαρος Μαλούτας – ENOTHTA: Ακρινή – Οριστικό χρονοδιάγραμμα μετεγκατάστασης – Πολύμυλος – Εκθεση προϊόντων στα διόδια

14 Μαΐου 2019
20:47

Τις Κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του Ελλησπόντου και Πολυμύλου επισκέφθηκε ο Συνδυασμός ΕΝΟΤΗΤΑ και ο Λάζαρος Μαλούτας.

Ιδιαίτερα στην Ακρινή η συνάντηση με τους κατοίκους, όπως ήταν φυσικό, επικεντρώθηκε στη μετεγκατάστασή της και στην πρόσφατη ανάκληση της απαλλοτρίωσης που προοιωνίζεται αρνητικές εξελίξεις και προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Ο Λ. Μαλούτας δεσμεύθηκε ότι άμεσα με την ανάληψη καθηκόντων θα απαιτήσει από τον Υπουργό οριστικό πλέον χρονοδιάγραμμα για τη μετεγκατάσταση με ξεκάθαρη λύση.

Η σημερινή κατάσταση, τόνισε ο Λ. Μαλούτας, κρατά πολλαπλά όμηρo την Ακρινή, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για το πάγωμα κάθε είδους υποδομής. Ταυτόχρονα όμως, δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για ολιγωρία από κανένα στην αντιμετώπιση των έντονων περιβαλλοντικών προβλημάτων.

Συνεχίζοντας επεσήμανε ότι τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ακολουθείται με την σχεδιαζόμενη εγκατάλειψη της λιγνιτικής δραστηριότητας και την τραγική κατάσταση της ΔΕΗ.

Στον Πολύμυλο διαβεβαίωσε ότι θα υλοποιήσει την απόφασή του από την περίοδο που διετέλεσε Δήμαρχος, αλλά στη συνέχεια η νυν Δημοτική Αρχή εγκατέλειψε, για ανάπτυξη της Κοινότητας με χαρακτηρισμό ως προϊόντος ΠΟΠ της πατάτας και δημιουργίας θέσεων έκθεσης στα διόδια.

 

4 σχόλια

      • Γυρίζω στην πόλη και βλέπω έργα της Ενότητας του Λαζαρου Μαλούτα. Οι υπόλοιποι εκτός από εκθέσεις ιδεών, βόλτες με ποδήλατα, συλλογικότητες και άλλα. Έχετε να μας δείξετε κάτι;

        ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

  • Πέντε χρόνια γιατί δεν έδινε τα ανταποδοτικά από τα αιολικά στον Πολύμυλο; Και για την Ακρινή πάλι λαικισμοί

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.