Η απόλυτη πολιτική ανευθυνότητα – Aνακοίνωση του συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία” για τη μη προσέλευση του Γ. Κασαπίδη στο χθεσινό στο debate tου FLASH

16 Μαΐου 2019
09:08

Αυτοί που θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με την αυτοδιοίκηση θα πρέπει να υπηρετούν τις αρχές της δημοκρατίας, να σέβονται τους πολίτες και να μάθουν επιτέλους να συνεργάζονται .

Στην ευγενική αναμονή των συνυποψηφίων του, ο κ. Κασαπίδης απάντησε με ανευθυνότητα. Η αδικαιολόγητη μη προσέλευσή του στο τηλεοπτικό debate προσβάλει όχι μόνο τους συνυποψηφίους του, αλλά και τους δημοσιογράφους, τους πολίτες και κυρίως του υποψηφίους του συνδυασμού του , “Αλλάζουμε Πορεία”.

Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η δημόσια διοίκηση απαιτεί υπευθυνότητα και σοβαρότητα, απαιτεί σεβασμό στον πολίτη και στην δημοκρατία. Η περιοχή μας έχει ανάγκη από υπεύθυνες ηγεσίες και όχι κρυπτόμενους πολιτικούς. Όποιος θέλει να υπηρετήσει τους θεσμούς οφείλει πρώτα να τους σεβαστεί.

Οι ευθύνες που απορρέουν από την θέση την οποία διεκδικεί ο κ. Κασαπίδης δεν συμβαδίζουν με την βουλευτική του “ησυχία”. Αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους τους πολίτες, οι οποίοι έχουν την ευθύνη να εμπιστευτούν τη διοίκηση του τόπου σε χέρια υπεύθυνα και καθαρά, σε ανθρώπους που εργάζονται με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα και δεν κρύβονται πίσω από μικροκομματικά συμφέροντα και προσωπικές φιλοδοξίες.

Οφείλουμε να διαφυλάξουμε τις αρχές της δημοκρατίας και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποτιμά την νοημοσύνη των πολιτών. Με τη δική σας εντολή θα προστατέψουμε την Περιφέρειά μας. Κύριε Κασαπίδη… Αλλάξτε Πορεία και ελάτε στον δημόσιο διάλογο.!!!

29 σχόλια

  • ΘΕΟΔΩΡΕ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ..ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ..ΕΣΥ ΣΤΟ WEST ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΗ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ.Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΗ.

  • Όπως την υπηρέτησες εσύ έδειξες ανάλογο σεβασμό στους πολίτες με τα ψέματα και τις κολοτούμπες.
    Αυτό δείχνει και την διάλυση του συνδιασμού σου!!!
    Τα έδρανα της αντιπολίτευσης θα γευτείς με πολύ πίκρα!

    • Η αλήθεια είναι ότι στα μικρά και στα χατήρια, δεν τα πήγε καλά.
      Όσοι μετρούν το μπόι τους με τον ίσκιο τους, ως “αδικημένοι” έψαξαν το “δίκιο” τους αλλόύ.
      Κυριακή κοντή γιορτή, λοιπόν….

  • …………να σέβονται τους πολίτεs……………..

    όπως τους σεβάστηκες και σύ στις Πρέσπες. Στρέψε την κριτική πρώτα στον εαυτό σου !!!!

  • ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΘΕΔΩΡΕ .

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ 51% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ !

  • Στο debate που έγινε στο DIKTYO στην Καστοριά ο κ. Κασαπίδης έδειχνε ότι με ζόρι ήταν εκεί. Δεν ήθελε και δεν θέλει να είναι στην Περιφέρεια. Άφαντος από παντού.Η μεγαλύτερη απρέπεια να δείξει ότι δεν υπολογίζει τον κόσμο. Θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχει ήδη βγάλει ανακοίνωση και να μην κρύβεται. Άφαντος,άοσμος,άνευρος,αδιάφορος.

  • Μιλάει ποιος αυτός που ξεπούλησε την Μακεδονία ; Που δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ; Που στέκονταν σαν βρεγμένη γάτα δίπλα στο κοτζια; Που είναι υποστηρικτής της κυβέρνηση αλλά λέω και αλλά κάνω ; Για να σοβαρευτούμε λίγο … και για να μην ξεχνιόμαστε πρώτη Κυριακή …
    ΥΓ Αληθεύει ότι από τώρα κανετε σχέδια συσπειρώσεις με την κυρια Ζεμπιλιαδου; Με την όρεξη θα μείνετε …

    • Α καλο πολυ καλο οι φιλοι του ικανου που μεχρι τωρα δεν μας εχει δειξει τι εχει κανει αιντε θα παθεις πλακα !!!!
      Τι να φοβαται αραγε τι????????

      • Ποιος φοβάται ποιον ; Τώρα πέρα από την πλάκα και τις αερολογίες … συγκρίνετε ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ με τους ζεμπιλιαδου και καρυπιδη ; Και σε κάνω εικόνα να είσαι από τους πρώτους στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία και τώρα να υπερασπίζεσαι τον σκοπιανό η υποκρισία στο επ άκρων αγαπητέ

  • Aστο ρε καρυπιδη δεν σε παιρνει,ο κασαπιδης σε λιγο θα ειναι περιφερειαρχης,εσυ αγκαζε με τους τσιπροκοτζιαδες να φιλιεστε με τον ζαεφ.Σε 11 μερες θα εισαι παρελθον,αποδειχτηκες πολυ λιγος για την περιοχη μας.

  • Ο Κασαπιδης θα εκλεγει απο την πρωτη κυριακη,εσεις οι εθελοντες να ειστε κοντα στον ψευτοθοδωρο να μην ανεβασει πιεση.Το πολιτικο του τελος πλησιαζει,αρκετα μας κοροιδεψε,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

  • ΕΠΙΔΗ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΙΠΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΗΣΑΝ ΜΑς ΕΔΩΣΑΝ ΤΑΥΤΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΑΛΛΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΓΙΓΕΝΙς ΕΛΛΙΝΕς ΜΑΚΕΔΟΝΕς ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΥΣΒΕΥΗ Ο ΤΣΠΡΑς ΚΑΙ Ο ΚΑΡΙΠΙΔΗς ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    • Θα πρότεινα να γράφετε Ελληνικά με σωστή ορθογραφία, αφου είστε γηγενής ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.
      Έλεος πια! Μάθε Ελληνικά και μετά το συζητάμε το θέμα. Σύγκρινε τα χαρακτηριστικα των Μακεδόνων και των Σλάβων που ήρθαν τον 7ο αιώνα!

  • 22=21 αυτα κρατατα για σενα,οπου πανε οι τσιπροκαρυπιδηδες ακουνε τα χειροτερα,παρακατω γιαννιτσα-εδεσσα τους υποψηφιους του συριζα τους βριζουν,δεν εχουν μουτρα να βγουν στον δρομο,ο υποψηφιος περιφερειαρχης στην κεντρικη μακεδονια με τον συριζα ο γιαννουλης δεν εχει τοπο να σταθει και εσυ μας λες για καλη συμφωνια;Και αφου ειναι καλη γιατι δεν εκανε δημοψηφισμα οπως εκαναν οι σκοπιανοι;Τοτε θα εβλεπες τι θα ψηφιζε ο κοσμος,βγαλε τα συριζαιικα γυαλια.Ειστε τραγικοι ορισμενοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.