Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, από το Δη.Πε.Θέατρο Κοζάνης 18/6 έως 2/8/2019

16 Μαΐου 2019
10:46
Κανένα σχόλιο

 

Με αερόστατα, ελικόπτερα, ανεμόπτερα, βαπόρια και υποβρύχια, όλοι οι μικροί μας φίλοι θα έρχονται τα πρωινά του καλοκαιριού στο Δη.Πε.Θέατρο Κοζάνης, γιατί από 18 Ιουνίου 2019 ξεκινά το Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι. 7 δημιουργικές εβδομάδες με θέατρο, ζωγραφική, χορό, κίνηση, περιπέτεια, φαντασία και πολλή διασκέδαση.

Το Δη.Πε.Θέατρο Κοζάνης ανακοινώνει την έναρξη του Θερινού Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου του που θα λειτουργήσει το διάστημα από 18 Ιουνίου έως 2 Αυγούστου 2019 για παιδιά ηλικίας από 4-12 ετών (γεννημένα από την 1/1/2015 έως παιδιά που τελείωσαν φέτος το δημοτικό).

Για 3η χρονιά οι έμπειροι εμψυχωτές μας σε συνεργασία με παιδαγωγούς και καλλιτέχνες (εικαστικούς, σκηνογράφους, ενδυματολόγους, μουσικούς, χορογράφους) έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα 7 εβδομάδων για πρωινή δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Το Θερινό Καλλιτεχνικό Εργαστήρι θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00 με 14:00. Για τις εβδομάδες: 18-21/6, 24-28/6, 1-5/7, 8-12/7, 15-19/7, 22-26/7 και 29/7-2/8. Κάθε μία από τις 7 εβδομάδες θα είναι βασισμένη σε μια θεματική ενότητα.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 16 Μαΐου στη γραμματεία του θεάτρου, στον ημιώροφο της Αίθουσας Τέχνης. Οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώνουν αίτηση εγγραφής και υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής καθώς και να προσκομίζουν μία πρόσφατη φωτογραφία του παιδιού.

Το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ/εβδομάδα (ή 130 ευρώ και τις 7 βδομάδες).

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν από μια εβδομάδα ή όσες επιθυμούν. Οι εγγραφές πρέπει να πραγματοποιούνται μέχρι και την Παρασκευή πριν την εβδομάδα παρακολούθησης. Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους μία αλλαξιά ρούχα, καπέλο, νερό και αντηλιακό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του θεάτρου στο τηλέφωνο 2461024062 (εσωτ. 1).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.