«ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ»: Kεντρική ομιλία, παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, την Πέμπτη 23/5

17 Μαΐου 2019
19:06

Σας ενημερώνουμε ότι ο συνδυασμός μας «ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ» θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία, την παρουσίαση του προγράμματος του και την παρουσίαση όλων των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων την Πέμπτη 23/5/2019 και ώρα 20:30 στο Κοβεντάρειο.

7 σχόλια

  • Τι παραδοχή ήττας είναι αυτή; Το Κοβεντάρειο χωρά 300 άτομα γεμάτο με όρθιους. Στην καλύτερη θα έχεις όσους ο Σημανδράκος. Ο Ιωαννίδης είχει 550-600 άτομα στην αίθουσα Τέχνης. Γιατί δεν την κάνεις στην πλατεία;

    • Μα το Κοβεντάρειο είναι η Έδρα του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης και εκεί θα ‘πρεπε ο κάθε Συνδυασμός να δίνει τα διαπιστευτήριά του στους Δημότες.

      Τι ποιο τιμητικό για την Πόλη και τους Οικισμούς να παρουσιάζει κανείς το Πρόγραμμα με τις δεσμεύσεις του, στην Έδρα του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με την παρουσίαση αυτών που θα αποτελέσουν τη Νέα Δημοτική Αρχή.

      Συγχαρητήρια στον Κυριάκο, που δεν επέλεξε τον εντυπωσιασμό, αλλά έδειξε σεβασμό, στο χώρο των αποφάσεων, όπου κτυπά η καρδιά του Δήμου.

  • Στην αίθουσα του εργατικού Κέντρο καλύτερα… Γτ δεν βλέπω να το γεμίζει ούτε αυτό αλλά ξέχασα θα έρθουν από Πτολεμαΐδα Καρακασιδης και Παπαδόπουλος χαχαχαχα

    • Σιγουρα μιλατε για τους επιδεξιους απο τα καιλαρια .Με αυτουσ μαζυ μπορει να γεμισει το εκλογικο κεντρο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.