kozan.gr: Κοζάνη: Α. Γεωργιάδης: “Είμαστε καθ΄ ολοκληρίαν αντίθετοι με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Θέλουμε να καταλάβουν οι Σκοπιανοί ότι εμείς δεν θα τους πούμε Μακεδόνες ποτέ” (Βίντεο)

19 Μαΐου 2019
14:37

 

Είμαστε καθ΄ ολοκληρίαν αντίθετοι με τη συμφωνία των Πρεσπών. Θέλουμε να καταλάβουν οι Σκοπιανοί ότι εμείς δεν θα τους πούμε Μακεδόνες ποτέ”, είπε από την Κοζάνη ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ, σήμερα Κυριακή 19/5.

25 σχόλια

    • Πολύ καλά έκανε, άλλο να έχεις επίπεδο υγείας και ας πληρώνεις 5€ και άλλο να έχει αυτό το πράγμα που έχουμε τώρα που δεν έχει γάζες και πληρώνουμε όλοι το 5€ που έχει μπει καθολικά στους συνταξιούχους κάθε μήνα πάνε δεν πάνε στα νοσοκομεία, στην Νορβηγία το εισητηριο είναι στα 40€ έτσι για να γνωρίζουμε κάποια πράγματα!

      • Ασε το θέμα της υγειας σε αυτους που το έχουν ζήσει, διναμε 5 ευρώ και οι ανασφάλιστοι δεν είχαμε δικαίωμα πρόσβασης στα δημόσια νοσοκομεία σου έχει τύχει να μην έχεις ούτε 5 ευρώ και να είναι άρρωστο το παιδί σου; Μάλλον όχι και εύχομαι πάντα να είναι γεμάτη η τσέπη σου αλλά εμεις δεν ξεχνάμε ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

        • Ποιοι ανασφαλιστοι δεν ειχαν πρόσβαση στην υγεια;Εγω ως ανασφαλιστη το 2014 εκανα δωρεαν σφραγισματα στα δόντια μου στο ΙΚΑ.Φτανει πια με την προπαγάνδα.Ελεος.

      • ΠΑΟΚΑΡΑ σύνελθε το 5ευρω το πλήρωνες για να συνεχίζουν να τρώνε οι ποντικοί από το σύστημα υγείας, άντε τώρα φτιάξε μπαγκάζια και βουρ για Νορβηγία

    • Η ΝΔ εβαλε 5 ευρώ όταν χρειαστεί να μπεις στο νοσοκομείο.

      Ο Σύριζα έβαλε 6% εισφορά στην σύνταξη μπεις δεν μπεις.

      Με απλά μαθηματικά ένας που παίρνει 500 ευρώ σύνταξη δίνει κάθε μήνα 30ευρω .

      Για μεγαλύτερες συντάξεις κανονικό χαράτσι.

      Και το αστείο είναι ότι κάποιοι αστείοι τύποι διαδίδουν ότι καταργήθηκε το πενταευρω.

    • Η κατάργηση του πεντάευρου που το πλήρωναν ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ αντικαταστάθηκε από την αύξηση στον φόροτωβν συνταξιούχων από 4% σε 6% από την κυβέρνηση του ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ
      Ως εκ τούτου από 15 εκκ € προυπολογισμένα έσοδα από το πεντάευρω του Άδωνι έφτασε στα 70 εκκ € από τον ΚΑΤΑΛΗΨΙΑ τα οποία τα πληρώνουν όλοι οι συνταξιούχοι και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.
      Δυσκολεύεσαι να το καταλάβεις μετακλητέ;

  • Είπε ο πολιτικός άντρας ο λίρα εκατό. Για να βάλω λίγο στο youtube να δω βιντεακια με αυτά που έλεγε παλιά για τον Κούλη και τον Καραμανλή να γελάσω λίγο.

    • τον Οκτώβριο θα είστε αξιωματική αντιπολίτευση και στις μεθεπόμενες εκλογές ΣΚΕΤΟ αντιπολίτευση με επαναφορά στο 3% που σας αξίζει

    • Όχι είναι αυτός που έλεγε θα σχισω τα μνημόνια θα καταργήσω το χρέος θα χορεύουν οι αγορές έδιωχναν την Αγγελική Merkel αυτοί που κατηργησαν το εκας κ πολλά άλλα

      • αυτός που υπονοείς μας κράτησε όρθιους ενώ η ΝΔ έλεγε μόνο ναι σε όλα … ακόμη θυμώμαστε πόσο τραγικοί ήταν στις διαπραγματεύσεις ή τώρα με τον Μητσοτάκη θα είναι διαφορετικοί;;;;;

        • Αυτός διαπραγματεύτηκε 17 ώρες για να φέρει 12 δις μνημόνιο και 100 δις ζημία στην οικονομία .
          Και ο Σαμαράς κράτησε την Ελλάδα όρθια παρέλαβε ύφεση και την έκανε ανάπτυξη την οποία την ξαναέκανε ύφεση Ο ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ

  • άδωνη,έχεις πεί ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ εδώ και χρόνια,δυστυχώς για εσένα και το μπλέ μαντρί δέν έχουν όλοι μνήμη χρυσόψαρου,ο τσίπρας το μόνο που έκανε είναι να βάλει υπογραφή σαυτά που εσείς διαπραγματευόσασταν,ERGA OMNES ΗΘΕΛΕΣ,ERGA OMNES πηρες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.