Ο Θόδωρος Καρυπίδης “σηκώνει όρθιο” τον κόσμο στο Στάδιο στην Κοζάνη και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, για ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των 100 ετών από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου (Δελτίο τύπου)

19 Μαΐου 2019
17:42

 

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρος Καρυπίδης σηκώνει όρθιο τον κόσμο στο Στάδιο στην Κοζάνη και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Αλέξη Τσίπρα για ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των 100 ετώναπό την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.“Ζητώ από όλους να τηρήσουμε ενός λεπτού σιγή όπου αυτή η σιγή θα ειναι δυνατή φωνή σε όλα τα μήκη του πλανήτη, επιτελούς να υπάρξει μια συγγνώμηκαι διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων”.

 

 

25 σχόλια

  • Αυτά να τα πείτε στο φίλη και την ρεπουση… Τότε μούγκα όλοι σας, τώρα ήρθαν εκλογές και τους θυμηθηκατε όλους.

    • Ναι… Τόσο μούγκα που τους έφαγε η μαρμάγκα και τους δύο. Πού είναι; Τους βλέπεις πουθενά; Το κάθε κόμμα σε τέτοια σοβαρά θέματα εκφράζεται από τον αρχηγό του και τις επίσημες τοποθετήσεις. Όχι από τις προσωπικές απόψεις του καθένα.

  • Τελικά ας μας πουν ήταν γενοκτονία; Ναι η όχι; Έχουν μπερδέψει τον κόσμο εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ.

  • γιατί δεν ρωτάτε οι έχοντες απορίες αυτούς που κατέθεσαν τα στεφάνια στο μαυσωλείο του Κεμάλ…..
    σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν…

  • ΜΠΡΑΒΟ ΘΟΔΩΡΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟ ERGA OMNES ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΤΟ 2008.

    • Η μακεδονική Γλώσσα και η Μακεδονική εθνότητα είναι κατόρθωμα του καταληψία και των αφεντικών του

  • πρωθυπουργός των συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων,σε καμμία περίπτωση πρωθυπουργός των ελλήνων,θόδωρε,με κάθε εμφάνιση σου,πέφτεις ολοένα και περισσότερο στα μάτια μας.

  • Πατριδοκάπηλος και λίγος. Για τη Μακεδονία συντάχθηκε με τους ενδοτικούς, όμως ο λογαριασμός όπου νάναι φτάνει …

  • Σταματηστε να χρησιμοποιητε το αιμα των προγονων μας για τος πολιτικες φιλοδοξιες.Ως εδω.Οι μερες απαιτουν σεβασμο.Η γενοκτονια ενος λαου δεν εοναι για τα πανηγυρακια σας.Ντροπη!!

    • Πανηγυράκι είναι η σιγή ενός λεπτού; Να σου δείξω πανηγυράκια που έκαναν και κάνουν διάφοροι ποντικοί σύλλογοι; Ας κάνουμε πρώτα την αυτοκριτική μας φίλε μου.

  • Αστο ρε θοδωρε δεν το σωζεις,στον φιλη και στην ρεπουση που λενε για συνωστισμο γιατι δεν αναφερθηκες να ακουσει και ο φιλος σου ο τσιπρας;Εκει βουβα,σε λιγο τελειωνεις γιατι ησουν 5 χρονια ανυπαρκτος και υπακουος στους τσιπροκοτζιαδες.ΤΕΛΟΣ.

  • μπραβο καρυπιδη αστους να λενε ξαφνικα οι νεοσημοκρατες μας εγιναν πατριωτες λες και ξεχναμε τι εχουν κανει αυτα να τα λενε σε οσους δεν γνωριζουν απο πολιτικη

    • Δεν είμαι νεοδημοκράτης, οΰτε δήθεν πατριώτης. Απλά είδα τι έγινε στις Πρέσπες και πως μιλούσε ο Καρυπίδης στον Κοτζιά. Έβαλε μια διαφήμιση που δείχνει μακέτες και μας τα παρουσιάζει για έργα, το φυσικό αέριο που έχει σχεδιαστεί από το 2007 και τον υδροΰλεκτρικό σταθμό του βελβεντού που είναι έργο του Δακή! Δυστυχώς δε μας κάνει!

      • καλά λίγο ακόμα και θα το πίστευες και εσύ ότι δεν είσαι ΝΔούλας. Η καλύτερη συμφωνία που μπόρεσε να κάνει η ελλάδα με τα σκόπια ήταν αυτή, μην τρώτε την παπάτζα οι δεξιοί.

        • Καλώς τον τσιπροκαμένο σκοπιανοτσολία. Αντιλαμβάνομαι πως είναι δύσκολο να πιστέψεις πως υπάρχουν άνθρωποι που δεν φορούν κομματικές παρωπίδες όπως εσύ. Κατά τα άλλα πως πέρασες “μέσα”; Καλά τα καινούργια δόντια;

        • Καλή συμφωνία με πιέσεις Αμερικανών και Γερμανών; και με εξαγορές βουλευτών; Ούτε εσύ ο ίδιος δεν το πιστεύεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.