kozan.gr: Η προεκλογική συγκέντρωση ΚΚΕ στην Κοζάνη, το βράδυ της Κυριακής 19/5 (Φωτογραφίες)

19 Μαΐου 2019
20:57

 

Στον πεζόδρομο της Κοζάνης, μίλησε το βράδυ της Κυριακής 19/5 ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Θανάσης Χαστάς, Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, η Τίνα  Κουζιάκη  μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής  και ο Νόντας Στολτίδης μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Ο κ. Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανάφερε: «Δεν θα αφήσουμε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ να παριστάνουν τους φίλους των εργαζόμενων και τους προστάτες των πολλών».

4 σχόλια

  • Έτσι σημείολογικά στο κκε της ισότητας έχουν καρέκλες για επίσημους και η πλεμπα ορθιοι

  • Το κόμμα του τίποτα και του ΠΑΡΩΝ…ΠΑΡΩΝ…ΠΑΡΩΝ…ΠΑΡΩΝ….τρόπος να εξασφαλίζεις βουλευτικούς μισθούς χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα

    • Όχι μονό βουλευτικούς άλλα και περιφερικούς , δημοτικούς . Μονό ο μισθός να πέφτει και να λέμε και όταν μας ερωτάνε το οτιδήποτε εμείς να λέμε για τον καπιταλισμό και τα μονοπώλια. Ανέκδοτα αυτοί και εμείς που ανεχόμαστε τους τιμητές των μεγαλύτερων δολοφόνων στην παγκόσμια ιστορία Λένιν , Μάο Τσε Τουνγκ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.