Ο υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, ανέλυσε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΚΙΝΗΣΗΣ» στους κατοίκους του Πενταλόφου (Φωτογραφίες)

20 Μαΐου 2019
14:54
Κανένα σχόλιο

Το απόγευμα του Σαββάτου 18/5, ο υποψήφιος δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, συνεχίζοντας τις επισκέψεις και τι ομιλίες του, βρέθηκε στον Πεντάλοφο. Εκεί μπροστά στους κατοίκους του Πενταλόφου ανέλυσε το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΚΙΝΗΣΗΣ». Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα του τόπου μας, το οποίο χρίζει άμεσης αντιμετώπισης, είναι η υδροδότηση. Αυτή τη στιγμή ο Δήμος μας ξοδεύει υπέρογκα ποσά προκειμένου να λειτουργεί και να συντηρεί το δίκτυο, ενώ η ποιότητα του νερού που απολαμβάνουμε δεν αντανακλάται σε καμία περίπτωση στην τιμή του. Πρόκειται για μία κατάσταση η οποία επ ουδενί δεν είναι βιώσιμη. Η δική μας πρόταση, είναι καταρχήν η επισκευή του υπάρχοντος δικτύου, η επιδιόρθωση των διαρροών, έπειτα η αξιολόγηση και ρύθμιση των αντλιοστασίων, προκειμένου να λειτουργήσουν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, και εν συνεχεία η επαναχρησιμοποίηση όλων των φυσικών ροών που υδροδοτούσαν την περιοχή μας στο παρελθόν. Μόνο έτσι θα μπορούμε να μιλάμε για μείωση του τιμολογίου του νερού για την περιοχή μας.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.