Λ. Ιωαννίδης στο Οικονομικό Επιμελητήριο: Να συνεχιστεί η σημαντική πρόοδος στην Οικονομική λειτουργία του Δήμου και οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες με μετρήσιμα αποτελέσματα (Φωτογραφίες)

20 Μαΐου 2019
15:23

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας Μανώλη Καρακάση και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχε ο Δήμαρχος Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος για τη θέση Λευτέρης Ιωαννίδης και υποψήφιοι της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη Τόπος Να Ζεις.

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης εξήρε την καλή συνεργασία που είχε με το Οικονομικό Επιμελητήριο στην τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο και τη ενεργό συμμετοχή του σε όλες τις κρίσιμες διαβουλεύσεις για σημαντικά θέμα του Δήμου.

Στη συζήτηση τονίστηκε η μεγάλη πρόοδος που είχε η Οικονομική Λειτουργία του Δήμου Κοζάνης με σημαντικά και μετρήσιμα αποτελέσματα. Τελευταίο δείγμα η ολοκλήρωση σε χρόνο ρεκόρ του Ισολογισμού του 2018, που συντάχθηκε από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου και εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή.

Παράλληλα συζητήθηκε η μεγάλη πρόκληση της περιοχής που δεν είναι άλλη από τη Δίκαιη Μετάβαση στο νέο οικονομικό και παραγωγικό μοντέλο καθώς και οι προοπτικές που ανοίγονται από την έγκριση του Open Mall για το εμπορικό κέντρο της Κοζάνης, την υλοποίηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, που έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ αλλά και την αξιοποίηση του αεροδρομίου της Κοζάνης.

 

14 σχόλια

    • Αν το αύριο είναι σαν αυτό της πενταετίας Ιωαννίδη καλύτερα να μεταναστεύσουμε στο εξωτερικό!

      Η παράταξη των έργων είναι ΕΔΩ.

      Η ομάδα της Ενότητας – Λάζαρου Μαλούτα θα ξαναβάλει την Κοζάνη στην θέση που της αξίζει!

        • Ο Ιωαννίδης νομίζει ότι η μπετονιέρα είναι βυτιοφόρο!

          Δείξε μας ένα ΈΡΓΟ του Ιωαννίδη?

          Εκτός και αν οι βόλτες με τα ποδήλατα θεωρούνται έργα…φτάνει πια όχι άλλη στασιμότητα.

        • Το ΕΡΓΟ της ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι ΠΑΝΤΟΥ!

          Κάνε μια βόλτα στην πόλη!

          Δείξε μας ΕΝΑ έργο σου!

          Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ έχει την καλύτερη ΟΜΑΔΑ!

  • Και να πληρώνει τους προμηθευτές του Δήμου μετά απο δύο, μπορεί και τρία χρόνια!!!

    • Αυτά είπε και ο γραμματέας του δήμου και κλήθηκε από τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

  • 543,000 € ΤΑΜΕΙΑΚΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ 2013-2014 – Μάιος 20th, 2019 at 19:29
    Και να πληρώνει τους προμηθευτές του Δήμου μετά απο δύο, μπορεί και τρία χρόνια!!!

    Δεν είσαι καλά πληροφορημένος φίλε. Στη διετία 2013-2014 δεν υπάρχει έλλειμμα. Για ρώτα τον κ. Βαλάή Γ. να σου τα πει για να μη λες ανακρίβειες. Εφόσον βέβαια σε ενδιαφέρει η αλήθεια. Αλλιώς…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.