Ο συνδυασμός «Ενεργοί Πολίτες» με επικεφαλής τον Δημήτριο Κοσμίδη δεν θα παραστεί στο αυριανό debate του TOP Channel

20 Μαΐου 2019
15:37
Κανένα σχόλιο

 

Αύριο Τρίτη 21 Μαΐου, στις 15:00 στον τηλεοπτικό σταθμό TOP channel πρόκειται να πραγματοποιηθεί Debate μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων για τον Δήμο Βοΐου.

Σεβόμενοι τον τηλεοπτικό σταθμό δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να παρευρεθούμε λόγω επιβαρημένου προγράμματος και ειδικότερα λόγω των επισκέψεων στις Δ.Ε. του Βοΐου και της προγραμματισμένης πολιτικής ομιλίας του Συνδυασμού μας στην Εράτυρα.

Άλλωστε, κατά την προεκλογική περίοδο έχουν πραγματοποιηθεί πολλά Debate, στα οποία και συμμετείχε ο επικεφαλής του Συνδυασμού Δημήτριος Κοσμίδης. Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές δίνουμε βαρύτητα στους συνδημότες μας και στα θέματα που τους απασχολούν και δεν αναλωνόμαστε σε συζητήσεις, όμοιες με εκείνες που πραγματοποιήσαμε μόλις πριν από λίγα 24ωρα. Οι θέσεις του συνδυασμού είναι ήδη γνωστές. Βέβαια μακάρι να υπήρχε ο χρόνος και για αυτό.

Ο Συνδυασμός μας, «Ενεργοί Πολίτες» με επικεφαλής τον Δημήτριο Κοσμίδη, ενδιαφέρεται και επιμένει για το οικονομικό Debate, το οποίο επανειλημμένα ζήτησε και μόνο δύο εκ των συνδυασμών αποδέχτηκαν ενώ οι άλλοι όχι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.