Η υποψήφια Δημάρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη στην Ανθοκομική Έκθεση

20 Μαΐου 2019
19:01
Κανένα σχόλιο

Στην 20η Ανθοκομικής Έκθεσης βρέθηκε χθες, Κυριακή 19 Μαΐου, η υποψήφια Δημάρχος Εορδαίας Αθηνάς Τερζοπούλου-Τζινιέρη συνοδευόμενη από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού της «Δημιουργούμε Μαζί!».
Ο καιρός ήταν πλέον κατάλληλος και ο χώρος της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας όπου φιλοξενείται η έκθεση, πλημμυρισμένος από την ευωδία και τα χρώματα των λουλουδιών και των φυτών. Ο κόσμος πολύς, θαύμαζε την ποικιλία των εκθεμάτων.
Η κ. Τερζοπούλου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να χαιρετηθεί με τους επισκέπτες αλλά και τους εκθέτες και να συνομιλήσει μαζί τους.
————————–

Εκδήλωση του Παύλου Σισμανίδη, υποψηφίου συμβούλου του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!»
Μία υπέροχη συνάντηση στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα διοργάνωσε ο υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί!» Σισμανίδης Παύλος, σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου, σε καφέ τη Πτολεμαΐδας.
Στην εκδήλωσε προσκαλέστηκε και παρέστη η επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας Αθηνά Τερζοπούλου-Τζινιέρη, η οποία αφού τον συνεχάρη προσωπικά, του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Το παρών έδωσαν επίσης μέλη της οικογένειας του κ. Σισμανίδη, συνεργάτες, γνωστοί και φίλοι, κόσμος που τον αγαπά και τον στηρίζει.
Ο κ. Σισμανίδης είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο χώρο του αθλητισμού, διακεκριμένος προπονητής του στίβου στον “Αίολο Μακεδονίας”, λαμπρός επιστήμονας στον αθλητικό τομέα. Είναι γνώστης των προβλημάτων και ελλείψεων του αθλητισμού στο Δήμο μας, με εμπεριστατωμένες απόψεις και προτάσεις.
Ως προσωπικότητα, είναι ένας ταπεινός χαρακτήρας, χαμηλών τόνων πάντοτε, με άοκνες προσπάθειες στον αθλητικό τομέα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.