Υποψήφιος με το συνδυασμό Δύναμη Επανεκκίνησης και επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ζευκλή, o Ζιμπιλίδης Αλέξανδρος του Ελευθερίου

20 Μαΐου 2019
20:10

Αγαπητές και αγαπητοί συμπολίτες,

Με την παρούσα σας γνωστοποιώ την κάθοδό μου, στις ερχόμενες εκλογές στο Δήμο Βοΐου, με το συνδυασμό Δύναμη Επανεκκίνησης και επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο το Χρήστο Ζευκλή.

Ένα συνδυασμό που παρουσίασε ένα συνεκτικό σχέδιο ανάπτυξης και έχει ως πρώτη προτεραιότητά του, να αντιστρέψει τη φθίνουσα πορεία του Βοΐου.

Είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στην εκλογική περιφέρεια του Τσοτυλίου.

Με περισσότερη εμπειρία και γνώση που απέκτησα όλα τα χρόνια στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και με περίσσεια διάθεσης για δουλειά, δηλώνω πανέτοιμος να προσφέρω τα μέγιστα.

Με γνωρίζετε όλες και όλοι σας πολύ καλά, όπως γνωρίζετε την επαγγελματική μου πορεία και τη συνεισφορά μου στα θέματα που μας ταλανίζουν.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι γνωρίζετε πολύ καλά, ότι είμαι ένας από εσάς, δεν άλλαξα όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω στις ανθρώπινες δυνάμεις του τόπου μας.

Ζητώ την πρώτη ψήφο σας, με τη βεβαιότητα ότι δε θα σας απογοητεύσω!!!

Ζιμπιλίδης Αλέξανδρος του Ελευθερίου.

Ένα σχόλιο

  • Ως ενεργό μέλος αυτού του τόπου είχε και έχει τη διάθεση να αγωνιστεί, να ακούσει τους συμπολίτες του, να εργαστεί γι’αυτούς και να προσφέρει στην πόλη του, νιώθοντας παράλληλα έντονα το αίσθημα της ευθύνης να ανταποκριθεί στις όποιες απαιτήσεις με όραμα, θέληση, ικανότητα, νέες ιδέες. Κορυφαία επιλογή για το δήμο Βοΐου…Αλέκο η στήριξη στο πρόσωπό σου απεριόριστη !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.