Επισκέψεις – συναντήσεις υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Κοκκινίδη Στάθη κι υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον».

20 Μαΐου 2019
23:07

Επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 20/05/19 και ώρα 10 και 30 π.μ. αντιπροσωπεία του Συνδυασμού « Με το Βλέμμα στο Μέλλον» στον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, όπου είχε εποικοδομητική συζήτηση για τα θέματα της ΔΕΗ με τον Διευθυντή κ. Αλ. Σουμελίδη. Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με εργαζόμενους και ενημέρωσε για το πρόγραμμα του συνδυασμού και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του.

Στις 11 και 30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Στάθης Κοκκινίδης επισκέφτηκε το Ειρηνοδικείο Πτολεμαΐδας και ενημερώθηκε για διάφορα θέματα που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του, ενώ συναντήθηκε εκεί και με δικηγόρους και συζήτησε επίσης μαζί τους για θέματα που τους αφορούν.

Στις 7 μ.μ. ο κ. Στάθης Κοκκινίδης επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού του συναντήθηκε με τον πρόεδρο και μέλη του ΔΣ της Φιλαρμονικής του Δήμου στον υπόγειο χώρο του Δήμου και ενημερώθηκε για τις δράσεις, τη λειτουργία και τα προβλήματά της. Διατυπώθηκαν πολλά και σοβαρά προβλήματα από την πλευρά των εκπροσώπων της Φιλαρμονικής , μεταξύ των οποίων, η οικονομική δυσχέρεια, η καθαριότητα του χώρου, οι δυσκολίες στις μετακινήσεις τους εκτός πόλης και εν ολίγοις η πλήρης εγκατάλειψή τους από τη Δημοτική Αρχή. Τα ίδια προβλήματα διατύπωσαν και μέλη των Τροβαδούρων που στεγάζονται επίσης στον χώρο του Δήμου.

Ένα σχόλιο

  • Πήγε μια ο Κοκκινιδης και ο μόνος συνδυασμός με τόσο επίπεδο που ενδιαφέρθηκε για το παρατημένο κτήριο και τα παμπάλαια όργανα και πήγε και ο πλακεντας… Αν είναι δυνατόν. Αυτοί είστε γι’αυτό θα είστε πάντα δευτεροτριτοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.