” ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”: Επίσκεψη στο Πλατανόρρευμα και συνάντηση με τον Αιμοδοτικό σύλλογο Σερβίων

21 Μαΐου 2019
11:45
Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 15η Μαίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου επισκέφτηκε, με κλιμάκιο υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, το Πλατανόρρευμα.

Στη συζήτηση που ακολούθησε στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου έλαβαν μέρος εκπρόσωποι συλλόγων της κοινότητας (Μορφωτικός Σύλλογος, Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων, Ορειβατικός σύλλογος, Αθλητικός σύλλογος, ΚΑΠΗ).

Την Πέμπτη 16η Μαίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου είχε συνάντηση στο γραφείο του Αιμοδοτικού συλλόγου Σερβίων.

Ένα σύλλογο με πολλές δραστηριότητες στο ενεργητικό του και μεγάλη προσφορά στην κοινωνία των Σερβίων μέσα από εθελοντικές δράσεις εδώ και περίπου τριάντα χρόνια, αφού ιδρύθηκε το έτος 1990.

_____________________________________________________

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις του συνδυασμού ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ μπορείτε να δείτε στον ιστοχώρο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.