Λαϊκή Συσπείρωση Βοΐου: Συγκέντρωση στην Πλατεία της Γεράνειας, την Τετάρτη 22 Μαΐου

21 Μαΐου 2019
18:22
Κανένα σχόλιο

Ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου και οι Κομματικές Οργανώσεις Βοίου του ΚΚΕ καλούν τους εργαζόμενους και τη νεολαία του Βοΐου στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία της Γεράνειας την Τετάρτη 22 Μαΐου.

Η κεντρική ομιλία θα πραγματοποιηθεί από την Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας της Λαϊκής Συσπείρωσης και γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ Θανάσης Χαστάς, όπως και ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Μιχάλης Καραμπατζιάς.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η περιοδεία αντιπροσωπείας της Λαϊκής Συσπείρωσης Βοΐου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Βοΐου Μιχάλη Καραμπατζιά σε Αλιάκμονα και Βελανιδιά την Δευτέρα 20 Μαΐου.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τους κατοίκους των χωριών, έγινε συζήτηση για τα τοπικά προβλήματα όπως η αγροτική παραγωγή και το κόστος του νερού.

Στις ομιλίες που πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου και στα δύο χωρία, τονίστηκε η ανάγκη να ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες ο συνδυασμός της Λαϊκής Συσπείρωσης, να ενισχυθεί η φωνή διεκδίκησης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο για περισσότερους πόρους και για τα χωριά της περιοχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.