kozan.gr: Koζάνη: Πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία της Γ. Ζεμπιλιάδου στο Κοβεντάρειο (Φωτογραφίες & Βίντεο)

21 Μαΐου 2019
22:36

 

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ, της Τρίτης 21 Μαΐου, στο Κοβεντάρειο Κοζάνης, η κεντρική ομιλία της επικεφαλής του συνδυασμού «Ελπίδα», Γεωργίας Ζεμπιλιάδου. H Γ. Ζεμπιλιάδου αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν γενικότερα τη Δ. Μακεδονία, καταθέτοντας μια σειρά από αναπτυξιακές προτάσεις. Δείτε το βίντεο και φωτογραφίες του kozan.gr:

  • Το απόσπασμα της ομιλίας της Γ. Ζεμπιλιάδου στο συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί εμφάνιση, τη μία και μοναδική που δικαιούται στο kozan.gr, μετά την έναρξη (25/4) των περιορισμών της προεκλογικής περιόδου.

 

14 σχόλια

  • Γεωργία δεν την ξέρω φενεται καλή γυναίκα δραστήρια αλλά επειδή ξέρω τον γιο της από τα καλύτερα παιδεία ψηφίζω δαγκωτο

  • Όταν σ’ αυτή την χώρα καταλάβουμε την αξία αυτού του είδους του πολιτικού λόγου και τον επιβραβεύσουμε, ίσως τότε η χώρα και η περιφέρειά μας να έχει ελπίδα. Διαφορετικά τα κανόνια όπου νάνε χτυπούν. Μακάρι να πάρει τις τύχες της περιφέρειας στα χέρια της. Φοβάμαι όμως ότι οι χειροκροτητές και οι μπαχαλάκηδες είναι πλειοψηφία στη χώρα οπότε μην τρέφεται αυταπάτες.

  • Κακή εικόνα πραγματικά.Ουτε οι ομοϊδεάτες στη διεκδίκηση του δήμου δεν ήταν.Πολυ περίεργο .Θεωρούσα ότι είχε πιο δυνατό ρεύμα .Καλύτερα να την απέφευγε την “κεντρική”συγκέντρωση.

  • ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

  • Όποιος καθίσει να ακούσει τον λόγο της Γεωργίας και των υπολοίπων υποψηφίων δεν θα χει δίλημα ποιόν να ψηφίσει…

  • Οι δεξιοί του ΠΑΣΟΚ… Όλα τα παιδιά του Βενιζέλου… Πού είσαι Ανδρέα να τους δεις… Τι σχέση έχουν όλοι αυτοί με αριστερά και σοσιαλισμό;…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.