Σχεδόν έτοιμο το business plan της ΔΕΗ για το στούντιο στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας

22 Μαΐου 2019
09:39

Μόνο οι τελευταίες πινελιές απομένουν για να οριστικοποιηθεί το business plan για το στούντιο στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Κοζάνη.

Επιβεβαιώνοντας, μάλιστα, πρόσφατο ρεπορτάζ του energypress,ο Μ. Παναγιωτάκης επεσήμανε ότι η ΔΕΗ θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρότζεκτ και επιχειρηματικά, σε σύμπραξη με μια ξένη επιχείρηση που έχει ήδη σημαντική παρουσία στο χώρο και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Το εύρος και η έκταση της συμμετοχής της ΔΕΗ στο επενδυτικό κομμάτι του πρότζεκτ θα εξαρτηθεί από τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα λάβει το επενδυτικό ενδιαφέρον, μετά τις τελικές επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές.

Σε λίγο στις οθόνες μας και το προωθητικό φιλμ

Ο κ. Παναγιωτάκης επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι έτοιμο το video που έχει επεξεργαστεί η ΔΕΗ, το οποίο θα αποτελέσει το μέσο επικοινωνίας με ξένους επενδυτές, ώστε να γνωρίσουν την περιοχή και να επιλέξουν το στούντιο στις εγκαταστάσεις του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας για τις παραγωγές τους.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, το video θα παιχτεί και στην ελληνική τηλεόραση, με το Μ. Παναγιωτάκη να εμφανίζεται ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντάς το «εξαιρετικό».

energypress.gr

3 σχόλια

  • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Υπάρχει ελπίδα για την κερδοφορία της ΔΕΗ. Μπορεί να χρεωκόπησε και να μην έχει να πληρώσει τα μισθά αλλά θα γίνει το νέο ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ των ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ!!!1!!11!

  • Το νέο Λος Άντζελες με το νέο Χόλιγουντ σε Κοζανιτικη έκδοση έρχεται. Η ΔΕΗ που δεν έχει προοπτική και εξειδικευμένο προσωπικό λόγω συνταξιοδοτησεων και την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια μας νοιάζει δεν νομίζω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.