Επίσκεψη της “Δύναμης Επανεκκίνησης” (Χρήστος Ζευκλής) σε Δαφνερό, Παλαιόκαστρο, Καλονέρι και Μικρόκαστρο

22 Μαΐου 2019
15:23
Κανένα σχόλιο

Με τις χθεσινες και σημερινές μας επισκέψεις σε Δαφνερό, Παλαιόκαστρο, Καλονέρι και Μικρόκαστρο κλείνει ένας κύκλος επισκέψεων και επαφών μας με τους δημότες του Βοϊου. Τους τελευταίους τρεις μήνες βρεθήκαμε σε όλα τα χωριά του Δήμου μας, ενός μεγάλου σε έκταση δήμου, και συναντήσαμε τους ανθρώπους τους. Βρήκαμε παλιούς φίλους και κάναμε καινούργιους. Στόχος ήταν να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις ανησυχίες τους, τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Όλα αυτά μας βοήθησαν να καταστρώσουμε το σχέδιό μας για την επόμενη μέρα, και αποτέλεσαν πρώτη ύλη για το πρόγραμμα το οποίο συνθέσαμε. Για αυτό λοιπόν, θεωρούμε ότι το πρόγραμμα της “Δύναμης Επανεκκίνησης” είναι ένα έργο τόσο δικό μας, όσο και δικό σας. Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι ζούμε σε έναν τόπο μοναδικό, που συνδυάζει ομορφιές όλων των ειδών, και που δυστυχώς έχει παραμεληθεί. Τα περισσότερα προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, είναι κοινά για όλους, και αυτοί που θα κληθούν να τα αντιμετωπίσουν σίγουρα θα έχουν δύσκολο έργο. Εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πως διαθέτουμε και την γνώση, και την εμπειρία, και τις ιδέες και πάνω απο όλα την όρεξη για να φέρουμε εις πέρας το έργο αυτό. Έτσι, στις 26 του Μάη, σας καλούμε να μας στηρίξετε και να μας δώσετε την ευκαιρία να το αποδείξουμε. Γιατί πιστεύουμε πως αυτό που χρειάζεται ο τόπος μας για να προχωρήσει στην επόμενη μέρα είναι μια ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.