Eυχαριστήριο του συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης (Φωτογραφίες)

22 Μαΐου 2019
21:44
Κανένα σχόλιο

 

Η ηλεκτρονική διδασκαλία στα δημοτικά σχολεία είναι ένα σημαντικό εφόδιο στη φαρέτρα του εκπαιδευτικού, γι’ αυτό στο Σύλλογο Γονέων, το βάλαμε σαν πρωταρχικό στόχο και τα καταφέραμε.

Στην ψηφιακή εποχή  της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, θα έπρεπε να ήταν κάτι το αυτονόητο για την  εκπαίδευση των μαθητών μας, δεν θα αναφερθούμε όμως στους λόγους που πολλά δημόσια σχολεία δεν διαθέτουν κατάλληλο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.       

Αποδείξαμε για άλλη μια φορά πως όταν υπάρχει θέληση για προσφορά και συντονισμένη ομαδική δουλεία, μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα του σχολείου μας και οι εκπαιδευτικοί μας πρόθημα προσάρμοσαν πέρα από την συμβατική και την ηλεκτρονική διδασκαλία.

Ξεκινήσαμε το στόχο μας πριν τέσσερα χρόνια όπου στις τάξης δεν υπήρχαν καθόλου ηλεκτρονικοί υπολογιστές και προτζέκτορες και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε σε όλους τους εκπαιδευτικούς μας την δυνατότητα να κάνουν το μάθημά τους και με ηλεκτρονικά μέσα.

Στην προσπάθειά μας αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενη για την ανταπόκριση που είχαμε από τα ιδρύματα και τις επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, σε σχέση με τις ώρες που δαπανήσαμε για να στέλνουμε αιτήσεις.

  • Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη

  • Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη

  • Ίδρυμα Ωνάση

  • Ο.Τ.Ε. Όμιλος Εταιρειών

  • BENQ EUROPE

  • Τράπεζα ALPHA BANK

  • Τράπεζα EUROBANK

  • Κ.Ε.Κ. Εκπαιδευτική Παρέμβαση ΑΕ

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο για την τοποθέτηση του εξοπλισμού, γιατί χάρη σε αυτούς καταφέραμε να εξοικονομήσουμε χρήματα από τις συνδρομές των γονέων.

Για τον σύλλογο

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γραμματέας

Σταθόπουλος Γεώργιος                                  Τσιάνας Βασίλειος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.