kozan.gr: Πτολεμαΐδα: H κεντρική εκδήλωση – ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά κι η παρουσίαση των υποψηφίων (Φωτογραφίες & Βίντεο 40′)

22 Μαΐου 2019
22:08

 

Την κεντρική του εκδήλωση – ομιλία, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας., πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 22/5, ο υποψήφιος δήμαρχος Εορδαίας & επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένη Εορδαία», κ. Παναγιώτης Πλακεντάς. Δείτε φωτογραφίες & βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:

H ομιλία του Παναγιώτη Πλακεντά στο συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί εμφάνιση, τη μία και μοναδική που δικαιούται στο kozan.gr, μετά την έναρξη (25/4) των περιορισμών της προεκλογικής περιόδου.

 

 

10 σχόλια

  • Καλά ρε τι είναι αυτά που λέτε; έτσι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος ; Τι ψέματα διατυμοανιζετε. Η εκδήλωση είχε καρέκλες σχεδόν σε όλη την πλατεία, πολλές εκ των οποίων ήταν άδειες, και λίγο κόσμο πισω. Τα σενάρια για δεύτερη Κυριακή ήδη δεν υπάρχουν για τον κύριο πλακεντα.

  • Λοιπόν, είχε λίγο παραπάνω από Καραβασίλη και σχεδόν τον ίδιο κόσμο με Κοκκινίδη, απλά με τη διαφορά ότι στον πλακεντα δεν έβρεχε και δεν υπήρχε καμία κακουχία. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο κόσμο θα είχε το βλέμμα στο μέλλον αν δεν έβρεχε. Σας έβαλε τα γυαλιά ο Κοκκινίδης. Η μάλλον σας έβαλε τα γυαλιά ο κόσμος που με καρεκλοποδαρα που έχει με ήταν εκεί. Τώρα από δω και από εκεί μπορείτε να λέτε από μόνοι σας ότι είστε πρώτοι ότι είστε οι καλύτεροι ότι ότι ότι. Στη συγκεκριμένη φάση ο κόσμος αποφασίζει και ο κόσμος αποφάσισε. Αποφάσισε ότι το παλιό δεν έχει πλέον θέση στην Εορδαία. Ότι η ανιαροτητα και η ανικανότητα δε θα ψηφιστούν και σε αυτές τις εκλογές…

    • από τον Κοκκινίδη είχε πολύ περισσότερο ,δεν τον γουστάρω αλλά δεν θα τρελλαθούμε κι’όλας.
      Ο Κοκκινίδης είχε τα κομματικά στελέχη και τους συγγενείς των υποψηφίων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.