Από τον Σεπτέμβριο οι πρώτοι 4.718 νέοι φοιτητές του Νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Περιφέρεια μας

22 Μαΐου 2019
23:59

Χαιρετίζουμε την σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας για τον αριθμό των Εισακτέων Φοιτητών στα Νέα Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Τα Τμήματα που ιδρύθηκαν με τον νόμο 4610/19 μπήκαν στο φετινό μηχανογραφικό. 4.718 νέοι εισακτέοι θα φιλοξενηθούν στις πόλεις τις Περιφέρειάς μας από τον Σεπτέμβριο. (πέρυσι ήταν 4.025).
Από την επόμενη Ακαδημαϊκή χρονιά 2020-21 που θα ενεργοποιηθούν όλα τα Τμήματα σύμφωνα με τα άρθρα του παραπάνω Νομοσχεδίου, οι εισακτέοι θα αγγίζουν τους 5.000, χωρίς να υπολογίζουμε τα νέα Διετή Προγράμματα Σπουδών.
Στηρίξαμε το εγχείρημα της συνέργειας των δύο Ανώτατων Ιδρυμάτων της περιοχής μας,  από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσουμε, έμπρακτα, να στηρίζουμε το Νέο Πανεπιστήμιό μας.
Δεν θα επιτρέψουμε σε αυτούς που δεν ψήφισαν ούτε το νομοσχέδιο Ίδρυσης του, να συνεχίζουν να το υποβαθμίζουν σε δημόσιες δηλώσεις τους.
Καλή επιτυχία στον νέο Οργανισμό και καλή δύναμη σε όλους τους εμπλεκόμενους του σπουδαίου αυτού εγχειρήματος.

6 σχόλια

  • Από το Σεπτέμβριο ο κύριος της φωτογραφίας θα είναι στο κανάλι του ο Κατανας στη μάνικα και ο Γιαννακιδης στο ιατρείο του …Βρε πως βλεπω το μέλλον ο μπαγασας

  • Καρυπίδη θα σε στηρίξω παρ’όλο που διαφωνώ σε κάποια θέματα όπως το συγκεκριμένο. Αν ζούσαμε σε χώρα όπου ο μέσος πολίτης θα ήταν σκεπτόμενος αυτή η είδηση θα ήταν αρνητική, γιατί κανείς δεν θέλει να πληρώνει για την παραγωγή ανέργων και την δημιουργία υποδομών (βλέπε την ανάγκη δημιουργίας υποδομών για την σχολή επιστημών υγείας).

    Θέλουμε ανάπτυξη όχι ανακυκλοφορία του χρήματος

  • Ασε μας ρε καρυμπα,νομιζεις τρωμε ακομα κουτοχορτο,ερχετε το πολιτικο σου τελος.ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ απο την πρωτη κυριακη,εσυ στο καναλακι σου να μας κουνας το δακτυλο και να ζητας παραιτησεις των τοπικων βουλευτων.Ευτυχως τελειωνεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.