Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Άνω Κώμης: Ξεκινάμε μαζικό αγώνα ολόκληρης της περιοχής μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ για τη μη λειτουργία του Γυμνασίου Άνω Κώμης

24 Μαΐου 2019
00:24
Κανένα σχόλιο

Μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ για τη μη λειτουργία του Γυμνασίου Άνω Κώμης ξεκινάμε μαζικό αγώνα ολόκληρης της περιοχής. Το πρώτο βήμα είναι η αυριανή συνάντηση με τον περιφερειάρχη κύριο Καρυπίδη δίνοντας την αφορμή ότι υπάρχουν περιθώρια αλλαγής της απόφασης. Καλούμε τους γονείς, τα μέλη της επιτροπής αγώνα και τους τοπικούς φορείς αύριο Παρασκευή 24 Μαϊου 2019 και ώρα 20:00 στην πλατεία της Άνω Κώμης ώστε να κάνουμε έπειτα μαζική επίσκεψη στην Κοζάνη.  Η παρουσία σας θεωρείται απαραίτητη για να πείσουμε τους υπευθύνους για την αλλαγή της απόφασης. 

Αφορά όλους μας..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.