Επισκέψεις του Παναγιώτη Πλακεντά σε γειτονιές της Πτολεμαΐδας

24 Μαΐου 2019
07:52

 

Γειτονιές στην Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο Παναγιώτης Πλακεντάς, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Ενωμένης Εορδαίας».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας συναντήθηκε με πολίτες στους οποίους πραγματοποίησε ολιγόλεπτη ομιλία, θέτοντας υπόψη τους το πρόγραμμα του συνδυασμού και κατόπιν άκουσε τους ίδιους να του εκφράζουν τα θέματα που οι ίδιοι θεωρούν πρώτης προτεραιότητας, κυρίως για την βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Παρουσίασε αναλυτικά την πρόταση της ενωτικής δημοτικής παράταξής μας, για την καθιέρωση του θεσμού της «Εβδομάδας Γειτονιάς και Τοπικής Κοινότητας» όπου όλος ο στόλος, οι υπάλληλοι των υπηρεσιών και των επιχειρήσεων του Δήμου, θα βρίσκονται στα Οικοδομικά Τετράγωνα στα οποία θα είναι χωρισμένη η πόλη και στις Τοπικές Κοινότητες και σε συνεργασία με τους πολίτες θα παρεμβαίνουν, θα διορθώνουν, θα προλαμβάνουν.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η «Ενωμένη Εορδαία» θα καταστήσει τον Δήμο ως το πρώτο καταφύγιο του πολίτη, μέσα από ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, το οποίο προέκυψε μέσα από συνεχή διάλογο με την ίδια την κοινωνία.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς και οι συνεργάτες του ζήτησαν την εμπιστοσύνη και την ισχυρή εντολή όλων των πολιτών της Εορδαίας, για να οδηγήσουν τον τόπο μας στην επόμενη μέρα.

4 σχόλια

  • Ο Πλακεντάς είναι ο μοναδικός νόμιμος υποψήφιος γιατί έχει πάρει το χρίσμα απ’ τον Ιβάν. Όλοι οι άλλοι είναι παράνομοι. Στις εκλογές οι ΠΑΟΚτζήδες ψηφίζουμε Πλακεντά τον μόνο νόμιμο εκπρόσωπο του Ιβάν στην Δυτική Μακεδονία.

  • Κοίτα να κλείσεις καμία λακκούβα ή καλύτερα να στρώσεις ξανά τους δρόμους γιατί κάθε φορά φραπέ γινόμαστε. Αηδία πια με τους δρόμους αυτού του χωριού. Είναι ένα έργο με το οποίο θα σε θυμούνται και θα σε ευγνωμονούν για καιρό οι συντοπίτες σου. Είναι κρίμα ότι το οδικό δίκτυο είναι αυτό που έστρωσε η χούντα των συνταγματαρχών. Από τότε μόνο λόγια . δεν πιστεύω ότι μας κολακεύει σαν λαό κάτι τέτοιο

  • Σημασία έχει αν βγει δήμαρχος κάτι τέτοια να τα κάνει κάθε μήνα. Βόλτες στην πόλη, και να συζητάει με πολίτες, αλλά μόνος του, έτσι στο χαλαρό, και όχι με συνοδεία, φωτογραφίες και αντιδημάρχους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.