Σύλληψη 3 ατόμων σε Φλώρινα και Κοζάνη, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν αποφάσεις Δικαστηρίων

24 Μαΐου 2019
11:03
Κανένα σχόλιο

Συνελήφθησαν χθες (23-05-2019) από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας και Κοζάνης, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 29, 33 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν αποφάσεις Δικαστηρίων, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνέλαβαν τις απογευματινές ώρες χθες, δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 29 και 45 ετών, διότι εισήλθαν παράνομα στη χώρα, ενώ επιπλέον εκκρεμούσαν:

  • σε βάρος του 29χρονου 4 καταδικαστικές αποφάσεις των Μονομελών Πλημμελειοδικείων Φλώρινας και Καστοριάς, με συνολική ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή 12.000 ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών,

  • ενώ σε βάρος του 45χρονου εκκρεμούσαν, 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, με συνολική ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ, επίσης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Στη δεύτερη περίπτωση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες, 33χρονο αλλοδαπό, διότι εισήλθε παράνομα στη χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με ποινή φυλάκισης 5 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες μαζί με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους κκ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Φλώρινας και Κοζάνης, αντίστοιχα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.