Την κεντρική ομιλία στο εκλογικό κέντρο Σιάτιστας, πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 23 Μαΐου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Κοσμίδης

24 Μαΐου 2019
11:45
Κανένα σχόλιο

Την κεντρική ομιλία στο εκλογικό κέντρο Σιάτιστας στην Πλατεία Γεράνειας, πραγματοποίησε χθες Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Κοσμίδης και επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες».

ΜΑΖΙ – ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ, ήταν το σύνθημα με το οποίο άνοιξε την ομιλία του ο κ. Κοσμίδης καθώς λόγω βροχής η ομιλία μεταφέρθηκε μέσα στο εκλογικό κέντρο αντί της πλατείας που ήταν αρχικά σχεδιασμένο να πραγματοποιηθεί.

«Βάζουμε τον πήχη ψηλά, γιατί αυτό αξίζει ο τόπος μαςΟ δρόμος που επιλέγουμε απαιτεί καθαρά χέρια, πίστη και τόλμη. Έχουμε και τα τρία και ζητάμε από κάθε άτομο ξεχωριστά καθαρή και ανόθευτη εντολή για να διεκδικήσουμε το Βόιο. Να αλλάξουμε όσα μας έχουν βαρύνει. »

Ειδικά για την δημοτική ενότητα Σιάτιστας ο Υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε, μεταξύ άλλων, πως πρωταρχικής σημασίας ζήτημα, αποτελεί ο Περιφερειακός Δρόμος, ένα έργο που πρέπει επιτέλους να τελειώσει καθώς ταλανίζει τους κατοίκους της πόλης, ο κόμβος της Μπάρας και οι είσοδοι της Πόλης, ώστε να αποκτήσει επιτέλους η πόλη την αίγλη που της αρμόζει. Επίσης ειδική αναφορά έγινε και για το σχέδιο πόλης, για το Κέντρο Υγεία και για τα Αρχοντικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.