Ο Λάζαρος Μαλούτας στην Αιανή: Αρδευτικό Β. Ζώνης, Λίμνη, Μουσείο, Βιολογικός

24 Μαΐου 2019
12:46

Στην Αιανή συναντήθηκε με τους κατοίκους ο Λάζαρος Μαλούτας με τους υποψήφιους της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Στην ομιλία του ανέλυσε τα οφέλη από το Αρδευτικό της Β. Ζώνης Πολυφύτου, όπου υπάρχει έτοιμος σχεδιασμός, το πρόγραμμα για τη συστηματική πλέον αξιοποίηση της λίμνης και της παραλίμνιας περιοχής, την οδική σύνδεση με την Κοζάνη και την έντονη προβολή του Μουσείου και του Αρχαιολογικού χώρου, στα πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδίου που είχε εκπονηθεί πριν από το 2014 και εγκατέλειψε η νυν Δημοτική Αρχή και το Βιολογικό του Δημοτ. Διαμερίσματος.

Οι πολίτες της Αιανής με ερωτήσεις και τοποθετήσεις εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την εγκατάλειψη της ιστορικής έδρας σε απλά καθημερινά θέματα που δυσκολεύουν τη ζωή τους. Ζήτησαν δε γρήγορη υδροδότηση και ηλεκτροφωτισμό της κτηνοτροφικής ζώνης, θέματα για τα οποία δεσμεύτηκε ο Λ. Μαλούτας.

 

14 σχόλια

    • ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

      ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

  • Πριν πάτε στην κάλπη διαβάστε το:
    http://kozan.gr/archives/164934
    Περί των οικονομικών και του Δήμου Κοζάνης (του Τζέλλου Γιώργου –πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών στο Δήμο Κοζάνης από 07-01-2013 έως 31-08-2014) – Τι αναφέρει για τα περίφημα μπλε τετράδια, πότε κι εάν εξυγιάνθηκαν τα οικονομικά του δήμου Κοζάνης

    • Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

      “Ευτυχώς” τελικά που στη θέση του γενικού γραμματέα του δήμου βρέθηκε ο κ. Μπουγιοτόπουλος, για να “μάθουμε” και εμείς, δήμαρχος και αντιδήμαρχοι πριν το 2014, τι ακριβώς συνέβαινε στα γραφεία μας, ακούγοντας την τοποθέτησή του στην πρόσφατη συνάντηση της παράταξης που διοικεί σήμερα το δήμο.

      Έδωσε μαθήματα λαϊκισμού και συκοφαντίας.

      Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχει την ευκαιρία να ξαναμιλήσει γι΄ αυτά που “ξέρει” σε άλλες αίθουσες, της δικαιοσύνης, και με άλλο ακροατήριο και σίγουρα με διαφορετικούς ρόλους.

      Η τακτική αυτή προφανώς επιλέχτηκε προκειμένου η δημοτική αρχή να δικαιολογήσει την αφωνία της σε όσα επανειλημμένα καταγγείλαμε για τα θέματα που αφορούν την διαχείριση των οικονομικών του δήμου.

      Για τον ίδιο ακριβώς λόγο σε πρόσφατη ανάρτησή του ο κ. Ιωαννίδης, αναφερόμενος σε συνυποψήφιους για τη δημαρχία δήλωνε ότι :

      “….ορισμένοι δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό του λαϊκισμού και των ανακριβειών….”

      Το απώτατο βέβαια στάδιο του λαϊκισμού είναι η συκοφαντία.

      Αυτόν τον ρόλο ζήλωσε ο γενικός γραμματέας του δήμου, και στενός συνεργάτης του νυν δημάρχου, που ακολουθεί την τακτική πες, πες κάτι θα μείνει στο τέλος.

      Έως τότε, και επειδή η επιλογή και ο διορισμός του γενικού γραμματέα είναι αρμοδιότητα του δημάρχου ο κ. Ιωαννίδης φέρει ακεραία την ευθύνη των λεγομένων του κ. Μπουγιοτόπουλου.

      https://kozan.gr/archives/149562

    • Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΑΛΟΥΤΑ

    • Όντως για πλάκα ήταν δήμαρχος.

      Τα έργα μας δίνουν αξιοπιστία στα λόγια μας.

      Ενότητα – Λάζαρος Μαλούτας

    • Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ.

      ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΑΑΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

  • Ποιος θα δωσει 80 εκατ.ευρώ για το αρδευτικό της βόρειας ζώνης και με τι ανταποδοτικότητα; να τελειώσει το παραμύθι αυτό

  • Αθανασιάδης Γιώργος
    Πτυχιούχος Μηχανικός ΤΕ , Αναπληρωτής καθηγητής ΜΕ

    Αθανασιάδης Χαράλαμπος (Χάρης)
    Έμπορος – Ελ. Επαγγελματίας. Ιδιοκτήτης καταστήματος οργάνων γυμναστικής, αθλητικών ειδών κ.α. Συνιδιοκτήτης καφέ.

    Αναστασοπούλου Σταυρούλα
    Απόφοιτη τεχνικής εκπαίδευσης των ειδικοτήτων Τεχνικού Τοπογράφου & Μηχανολόγου εγκαταστάσεων και κατασκευών και κομμωτικής. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Κοζάνης. Έγγαμη με τον Χαράλαμπο Καζαντζίδη και μητέρα δυο παιδιών.

    Αριστείδου Δήμητρα
    Γεννήθηκε στην Ποντοκώμη, κόρη του Νικολάου Αριστείδη και της Νίκης Αριστείδου το γένος Αυγερινού. Είναι μόνιμος κάτοικος Κοζάνης. Εργάζεται ως Δημόσιος Υπάλληλος στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης (βοηθός φαρμακείου).

    Ασλανίδου Σοφία
    Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στον Κρόκο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και έχει εργαστεί σε διάφορες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα.

    Βαλιάκας Ζήνων
    Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1986, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Πτυχιούχος Μαθηματικός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάζεται ως καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Στα φοιτητικά του χρόνια διατέλεσε ενεργό μέλος Συλλόγου Φοιτητών τμήματος Μαθηματικών και ως Γραμματέας παράταξης. Υπήρξε ενεργό μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Άνω Κώμης όπως και του αθλητικού συλλόγου καλαθοσφαίρισης Ελίμειας.

    Βασιλακόπουλος Βασίλειος
    Ιατρός – Καρδιολόγος. Πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης (2011-2014). Πρωτεργάτης στην ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης στην πόλη της Κοζάνης. Έγγαμος με τη Στέλλα Σιδέρη, πατέρας δυο αγοριών.

    Βεντούλη Σουλτάνα (Τάνια)
    Νομικός, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο γνωστικό αντικείμενο της κοινωνικής ασφάλισης. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Εργατικό Δίκαιο. Μέλος επιστημονικών εταιρειών για την προάσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων. Εργάζεται στον ΕΦΚΑ Μισθωτών Κοζάνης. Έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

    Γελαδάρης Χάρης
    Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1959 και είναι τέως υπάλληλος της ΔΕΗ. Από νεαρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στο πολιτιστικό και το αναπηρικό κίνημα. Έθεσε υποψηφιότητα σε πέντε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις (1994, 1998, 2002, 2006, 2010) και τιμήθηκε από τους συμπολίτες του, εκλεγόμενος δημοτικός σύμβουλος για πέντε συνεχείς θητείες. Υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης του δήμου Κοζάνης μεταξύ των οποίων: Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Αντιδήμαρχος πολιτισμού, Πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, της ΔΕΥΑΚ και του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας, αντλώντας πολύτιμη αυτοδιοικητική εμπειρία. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών.

    Γιασσάς Σάββας
    Ιατρός, Αναισθησιολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ζει στην Κοζάνη από το 2008. Εξασκεί την ιατρική στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο ως επιμελητής Ά. Έχει κριθεί ως δ/ντής τμήματος επειγόντων περιστατικών του Μαμάτσειου νοσοκομείου όπου και αναμένεται ο διορισμός και η τοποθέτηση του. Παντρεμένος με την ιατρό Τζιδημοπούλου Παναγιώτα.

    Γκατζόφλια Κωνσταντία (Ντίνα)
    Ιδιωτική Υπάλληλος

    Δεμερτζίδου Ζαχαρούλα (Ρένια)
    Πτυχιούχος της σχολής Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιά. Ενεργό στέλεχος στην οικογενειακή επιχείρηση χονδρικού εμπορίου, αποθήκευσης και διανομών «Δεμερτζίδης Αθ. & ΣΙΑ ΟΕ». Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Κοίλων. Έγγαμη με τον Πατεράκη Ηλία και μητέρα δύο κοριτσιών.

    Διάφα Κική
    Γεννήθηκε στην Κοζάνη όπου ζει και εργάζεται. Είναι μαθηματικός του Α.Π.Θ.Το 2010 εκλέχθηκε στην Δημοτική Κοινότητα Κοζάνης και το 2014 ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ενότητας. Ασχολείται με τα κοινά από φοιτήτρια. Είναι δραστήριο μέλος εθελοντικών οργανώσεων και μέλος του πολιτιστικού συλλόγου “Παύλος Μελάς“.

    Δότσιος Κωνσταντίνος
    Γενήθηκε στην Κοζάνη το 1980. Είναι έγγαμος. Απόφοιτος της 1ης Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Κοζάνης με ειδικότητα «Εργαλειομηχανών». Σήμερα ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα (αγρότης). Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Άνω Κώμης Κοζάνης

    Δουγαλής Γεώργιος
    Ελεύθερος Επαγγελματίας. Διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Κερασιάς, Πρόεδρος στην ίδια κοινότητα, αντιπρόεδρος περιφερειακού συμβουλίου Αιανής καθώς και Αντιδήμαρχος του Δήμου Ελίμειας, Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων στο Συνδικάτο οικοδόμων Ν. Κοζάνης. Νυν Δημοτικός Σύμβουλος Κοζάνης, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.

    Ελευθεριάδης Νεκτάριος
    Ελεύθερος επαγγελματίας με ταυτόχρονη ενασχόληση με γεωργοκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις. Εκλεγμένος, πρώτος σε ψήφους το 2006 με τον συνδυασμό του Κώστα Σανίδη, στο Τοπικό Συμβούλιο Ακρινής Δήμου Ελλησπόντου. Πρώτος το 2010 με τον συνδυασμό του Κώστα Πουτακίδη. Δεύτερος το 2014 στην «Ενότητα» Ελλησπόντου του Λάζαρου Μαλούτα.

    Ηλιάδης Μαγδαληνός
    Γεννημένος στις 24/05/1993, γέννημα θρέμμα Κοζανιτης Ποντιακής καταγωγής. Μηχανικός Ηλεκτρολόγος Οχημάτων. Χειρίζεται με ευχέρεια την Αγγλική και Ρώσικη γλώσσα. Τα τελευταία 4 χρόνια δραστηριοποιείται ως business office manager στον τουριστικό κλάδο.

    Καλεντεριάδης Κοσμάς
    Ελεύθερος επαγγελματίας, μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ Κοζάνης. Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2011 δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου φαρμάκων.

    Καρακώτιας Αργύριος
    Γιος του Γεωργίου Καρακώτια και Αγνής Κυριακού. Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1994. Απόφοιτος της σχολής ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ, τεχνικός υπολογιστών. Απόφοιτος ΔΙΕΚ Κοζάνης, βοηθός φυσικοθεραπείας. Φοιτητής στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

    Καρυπίδου Βερόνικα
    Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ανθότοπο Κοζάνης. Ζω στην Κοζάνη από το 1987. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώ κατάστημα (κομμωτήριο)από το 2001 μέχρι και σήμερα. Είμαι στο χώρο της κομμωτικής από το 1987. Είμαι μητέρα δύο τέκνων.

    Κατσόγιαννου – Τριανταφύλλου Έφη
    Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν. Ιωαννίνων. Στέλεχος διοίκησης σε εταιρεία παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών. Ερευνήτρια της ΟΥΝΕΣΚΟ για το δρώμενο των Μωμόγερων. Σε ηλικία 21 ετών η αγάπη για τον τόπο της την οδηγεί στην υποψηφιότητα της στο Τ. Σ. Πρωτοχωρίου όπου εκλέγεται για δύο θητείες. Διατέλεσε Πρόεδρος Συλ. Φοιτητών τμ. Ιστορίας Αρχαιολογίας. Γραμματέας παράταξης, στέλεχος κομματικής Νεολαίας. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Πρωτοχωρίου.

    Κολιός Κώστας
    Πτυχιούχος Τμήματος Λογιστικής ΤΕΙ Σερρών. Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Αction ΑΕ (εξοπλισμοί καταστημάτων και τροφοδοσίες) και του ιδιότυπου οπωρολαχανοπαντοπωλείου «Πολίτικος Μπαχτσές». Έγγαμος με την Κατερίνα Τσιφτσή και πατέρας τριών κοριτσιών.

    Κουϊμτζίδου Ελπίδα
    Γεννήθηκε στο Μαυροδένδρι. Κόρη του Αναστασίου Κουϊμτζίδη και της Πελαγίας Ιωαννίδου. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ. Ασκεί ενεργά τη δικηγορία από το έτος 1992 στην Κοζάνη.Νομαρχιακή Σύμβουλος Ν. Κοζάνης (2002-2010) με τον συνδυασμό «ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Στην Πρώτη Γραμμή». Διετέλεσε Πρόεδρος του Κέντρου Περιβάλλοντος και τακτικό μέλος των Νομαρχιακών Επιτροπών Ανάπτυξης Παραγωγικού Περιβάλλοντος και Κοινωνικής Ανάπτυξης. Άσκησε καθήκοντα γραμματέα του Ν.Σ. Κοζάνης (2003-2004). Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κοζάνης (2011 έως σήμερα) με το Συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ». Τακτικό μέλος των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής, Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών, Σχεδίου, Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. Τακτικό μέλος του Δ.Σ του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας (2011-2012).Παντρεμένη με τον Καζαντζίδη Σταύρο, μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας και του Θεοχάρη.

    Κούρτογλου Όλγα
    Απόφοιτος της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ. Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Οργάνωση Εκπαιδευτικών Μονάδων του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Μεταπτυχιακό στη Μεσαιωνική Ιστορία Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ. Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Γιοχάνεσμπουργκ στον τομέα της λογοτεχνίας και της φιλοσοφίας (PhDLittetPhil). Πρόεδρος της Ένωσης Επιστημόνων Δυτικής Μακεδονίας, «Νικόλαος Κασομούλης». Υπεύθυνη του Λαϊκού Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

    Κυριακίδης Κώστας
    Γεννήθηκε στο Πρωτοχώρι Κοζάνης. Παντρεμένος με τη Δράμαλη Βασιλική, πατέρας δύο κοριτσιών. Υπεύθυνος βιοτεχνίας κουφωμάτων Αλουμινίου επίπλων κουζίνας στο Πρωτοχώρι Κοζάνης με εκθεσιακό χώρο στην πόλη της Κοζάνης. Διετέλεσε Πρόεδρος Ε.Β.Ε. Π.Ε Κοζάνης, Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δ.Κοζάνης, Πρόεδρος στο Σωματείο κατασκευαστών Aλουμινίου και Σιδήρου και στην Ο.Ε.Β. Π.Ε Κοζάνης, Αντιπρόεδρος και ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αλουμινίου, Αντιπρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δ. Κοζάνης. Π.Πρόεδρος Α.Π.Σ. «Κένταυρος» Πρωτοχωρίου.

    Λαβαντσιώτης Βαγγέλης
    Γεννήθηκε το 1961 στην Κοζάνη, έγγαμος με δυο παιδιά. Συνταξιούχος Υπάλληλος Δ.Ε.Η (Μηχανοτεχνίτης). Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Αριστοτέλης, ασχολήθηκε με εθελοντικές ομάδες κ οργανώσεις για την παράδοση της Κοζάνης.

    Λιάνα Κατερίνα
    Γεννήθηκε στην Αιανή Κοζάνης. Σπούδασε Ιατρική στη Λ’Άκουιλα της Ιταλίας. Εργάζεται ως επιμελήτρια Α’ στην Παιδιατρική Κλινική του Μαμάτσειου Νοσ. Κοζάνης, όπου και υπηρετεί από το 2010. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Κοζάνης. Αναπληρωματικό και στη συνέχεια Τακτικό μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κοζάνης. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.ΔΥ.Μ. Πρόεδρος της Νοσοκομειακής Επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης. Αντιπρόσωπος στην ΟΕΝΓΕ. Μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης. Ιδρυτικό μέλος του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Κοζάνης. Εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό Ιατρείο Κοζάνης.

    Μάρας Ζήσης
    Χειρουργός Οδοντίατρος. Διετέλεσε γραμματέας και Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης. Αθλητής της ομάδας μπάσκετ «Κοζάνη 2006». Ενεργό μέλος των πολιτιστικών συλλόγων «Φίλοι της παράδοσης» και «Κασμιρτζίδις». Έγγαμος με τη Λευκή Καραγιαννάκη, πατέρας ενός αγοριού.

    Ματάνας Κωνσταντίνος
    Πολιτικός Μηχανικός – Μηχανικός ΕΔΕ. Μέλος του ΤΕΕ και εγγεγραμμένος στα Μητρώα Εμπειρίας Κατασκευαστών ΜΕΚ– ΜΕΕΠ. Ομόρρυθμο μέλος εμπορικής εταιρίας και εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΕΒΕ Κοζάνης. Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης. Γενικός Γραμματέας του «ΤΕΝΙΣ ΚΛΑΜΠ» Κοζάνης. Μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Κοζάνης.

    Μητικάνη Βενετία
    Ονομάζομαι Μητικάνη Βενετία, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Καρδιά Κοζάνης, οπού και κατοικώ μέχρι και σήμερα. Σπούδασα στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2016 ασκώ ενεργά τη δικηγορία, διατηρώντας δικό μου γραφείο στην πόλη της Κοζάνης.

    Μπαλατσούκας Σπύρος
    Γεννήθηκε το 1979 στην Κοζάνη. Απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα του Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικής Επιστήμης του ιδίου τμήματος. Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Εργατολόγων (2007). Μέλος της Ένωσης Νομικών Βορείου Ελλάδος. Ασκεί ενεργό δικηγορία από το έτος 2004 έως και σήμερα με ιδιαίτερη έμφαση στο Εργατικό και Δημόσιο Δίκαιο ως νομικός παραστάτης και ως νομικός σύμβουλος σε σωματεία και ομοσπονδίες. Αρθρογραφεί στον ημερήσιο και νομικό τύπο. Έγγαμος με ένα τέκνο.

    Μπιμπίρη Αλεξάνδρα (Άντα)
    Χημικός του Πανεπιστημίου «Universitate ad in Craiova» με σπουδές εμβάθυνσης στην ποιότητα περιβάλλοντος. Έντονη επιστημονική δραστηριότητα στους τομείς περιβάλλοντος και τουρισμού. Φοιτά στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Μέλος του πολιτιστικού συλλόγου «Φανός Κεραμαριό». Έγγαμη με τον Σάκη Ντιαντιάση.

    Παπαβασιλείου Κυριακή (Κική)
    Γεννήθηκε και κατοικεί στην Κοζάνη. Παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού. Πτυχιούχος λογίστρια. Επαγγελματικά ασχολείται, συνεχίζοντας ως Τρίτη γενιά την επιχείρηση “Υφασμάτων-Λευκών ειδών “ του πατέρα της, Πάνου Παπαβασιλείου.

    Παπαδημητρίου – Μαλούτα Ρούλα
    Εικαστικός, απόφοιτη του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Πρόεδρος του Συλλόγου Εικαστικών Kοζάνης. Μετέχει πολλαπλώς στα εικαστικά δρώμενα της πόλης.

    Παπαδημητρίου Φωτεινή
    Γεννήθηκα στην Κοζάνη το 1972 όπου και κατοικώ έως σήμερα. Κατάγομαι από τη Κερασιά Κοζάνης. Είμαι απόφοιτη του Οικονομικού Τμήματος της σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστήμων, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

    Παπαδόπουλος Αριστείδης (Άρης)
    Γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή Κοζάνης. Παντρεμένος με τη Βενιώτη Δέσποινα, πατέρας τριών παιδιών. Υπάλληλος Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας στο Τμήμα Προστασίας Διοίκησης και Διαχείρισης Δασών Ν. Κοζάνης. Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αγίας Παρασκευής.

    Παπαδοπούλου Σουμέλα (Μελίνα)
    Γεννήθηκε το 1981. Απόφοιτη 4ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης, μόνιμη κάτοικος Κοζάνης. Είναι ιδιωτική υπάλληλος. Παντρεμένη, μητέρα τριών παιδιών.

    Παπακάλας Κώστας
    Γεννήθηκα το 1971 στην Κοζάνη και κατοικώ μόνιμα στον Κρόκο. Ενεργός ελεύθερος επαγγελματίας από το 1997 με εμπειρία στα τεχνικά έργα. Από το 2008 διατηρώ κατάστημα με είδη θέρμανσης και εγκαταστάσεις αερίου στην Κοζάνη. Έχω 2 παιδιά και είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

    Παφίλης Δημήτρης
    Ιδιοκτήτης επιχείρησης – συνεργείου φρένων οχημάτων. Μέλος του ΔΣ του ΕΒΕ. Πρώην αντιπρόεδρος και νυν υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Κοζάνης. Μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Επισκευαστών αυτοκινήτων και μηχανημάτων Ελλάδας. Εκλεγμένος αντιπρόσωπος στη ΓΕΣΕΒΕ.

    Πεσιρίδης Γιάννης
    Γεννήθηκα το 1992 στη Θεσσαλονίκη και κατάγομαι από την Κοιλάδα Κοζάνης. Είμαι υιός του Σάββα Πεσιρίδη και της Σοφίας Τσιφτσόγλου και πατέρας δύο παιδιών, της Σοφίας και της Βαλεντίνης. Επαγγελματικά ανήκω στον χωρο του RealEstate. Είμαι σύμβουλος επένδυσης διαχείρισης ακίνητης περιουσίας.Με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούμαι σε όλη την Βόρεια Ελλάδα και την Αττική. Σε ηλικία 22 ετών, το 2014, η αγάπη για τον τόπο μου με οδηγεί για πρώτη φορά στην υποψηφιότητά μου στην Δημοτική Ενότητα Ελλησπόντου με την παράταξη “Ενότητα για τον Δήμο Κοζάνης“ του Λάζαρου Μαλούτα.

    Πετρίδης Γεώργιος
    Γεννήθηκε το 1965 στο Ρυάκιο Κοζάνης, όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγων Θερμοϋδραυλικών Εγκαταστάσεων. Έχει εργαστεί, κατά διαστήματα, ως Μηχανολόγος στη ΔΕΗ Α.Ε. ( ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου ). Τα τελευταία χρόνια, ασκεί το επάγγελμα του Ελεύθερου Επαγγελματία στον Αγροκτηνοτροφικό Τομέα.

    Πλόσκας Λεωνίδας
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης κτιρίων και βιομηχανικών χώρων. Πτυχιούχος Ειδικός Φοροτεχνικός Γραφείου. Στέλεχος της εταιρείας ΒΑΜΒΑΣ FROST.

    Σαπανίδης Ονούφριος (Άκης)
    Τεχνικός στη ΔΕΗ Α.Ε. Διευθυντικό στέλεχος στα Express Markets. Επί σειρά ετών ενεργό μέλος σε πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς. Έγγαμος με δυο παιδιά.

    Σιώμου Θεοδώρα-Ειρήνη (Ράνια)
    Είμαι το πρώτο από τα τέσσερα παιδιά του Αργύρη Σιώμου και της Σταυρούλας Σαββίδη. Είμαι καθηγήτρια γαλλικών και αγγλικών, απόφοιτος του ΑΠΘ. Επίσης είμαι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Γρεβένων του τμήματος εφαρμογών πληροφορικής στη διοίκηση και στην οικονομία. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και έχω υπάρξει εθελόντρια σε δομές ειδικής αγωγής.

    Σκουτέλα Πέπη
    Γεννημένη το 1993 στη Γερμανία. Απόφοιτη Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία. Προγραμματίστρια με ειδίκευση στην κατασκευή και ανάπτυξη ιστοσελίδων. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος!

    Ταχτσίδης Θόδωρος
    Γεννήθηκε το 1966 στην Οινόη Κοζάνης. Σπούδασε Διοικητική Τεχνολογία στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Ζει στην Κοζάνη και είναι παντρεμένος με την Παζάρκα Ζωή, Τοπογράφο Μηχανικό. Εργάζεται στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης της ΔΕΗ ως Προϊστάμενος της Σχολής ΣΤΕ Καρδιάς και είναι υποδιευθυντής του Ι.Ι.Ε.Κ ΔΕΗ Ενεργειακό Ινστιτούτο. Πρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο Ακρίτες Κοζάνης.
    Τέλλιος Δ. Γεώργιος
    Τεχνολόγος Μηχανικός Πολιτικών Έργων Υποδομής. Πρόεδρος Δ.Σ. Α.Μ.Σ. “Έλατος“ – Ελάτης. Μέλος Δ.Σ. της ΑΝ.Δη.Κο. Αναπληρωματικό μέλος Δ.Σ. της «Κοβενταρείου» Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Έγγαμος με τη Βαλιάκα Βάϊα και πατέρας δύο κοριτσιών.

    Τζιαναμπέτης Χρήστος
    Ελεύθερος επαγγελματίας από το 2000 στον χώρο της εστίασης. Ασχολείται ανελλιπώς με τα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου του. Ενεργό μέλος της κοινωνίας της Αιανής. Δραστηριοποιείται στον Εμπορικό Σύλλογο και στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» Αιανής. Για πρώτη φορά συμμετέχει σε εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

    Τουμπουλίδου Παρθένα (Νούλα)
    Γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1970, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Τμήματος Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού Έργων Υποδομής – ΕΑΠ. Εργάζεται στον ΔΕΔΔΗΕ. Κοζάνης.

    Τρέμη Μαρία
    Ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο της εστίασης. Πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου Κοζάνης «Αγγιζώο». Μητέρα δύο παιδιών.

    Τσαγγαδούρα Βάγια
    Η Βάγια Τσαγγαδούρα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980, μεγάλωσε στην Καρυδίτσα και ζει στη Κοζάνη. Είναι ιδιωτική υπάλληλος σε γνωστή αλυσίδα, στο κομμάτι της τεχνολογίας και του πολιτισμού, ενώ στο παρελθόν απασχολήθηκε στο κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Το 2011 διατέλεσε γραμματέας στο σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων.

    Τσεπραηλίδου Ελπίδα
    Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαυροδένδρι Κοζάνης. Είναι κόρη του Δημήτρη Τσεπραηλίδη και της Δέσποινας Παπαδοπούλου από την Κοιλάδα Κοζάνης. Τελείωσε την Παιδαγωγική Ακαδημία της Φλώρινας και από το 1999 εργάζεται ως Δασκάλα. Το 2014 -2019 εκλέχθηκε ως μέλος (Τ.Σ) στην τοπική Κοινότητα Μαυροδενδρίου με το συνδυασμό Ενότητα του Δήμου Κοζάνης. Είναι μέλος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

    Τσίγγανα Ζορμπά Δήμητρα
    Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Αιανή Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Έχει εργαστεί στο λογιστήριο του ΟΤΕ Κοζάνης και σε άλλες ιδιωτικές εταιρείες της πόλης ως λογίστρια ή γραμματέας.

    Τσιώγκας Παρασκευάς
    Γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1981. Γιος του Ιωάννη και της Αργυρίας με καταγωγή από τον Κρόκο Κοζάνης, όπου ζει μέχρι σήμερα. Παντρεμένος με την Καραδίσογλου Ιωάννα με καταγωγή από την Λευκόβρυση Κοζάνης.Απόφοιτος μέσης εκπαίδευσης, στην ειδικότητα Μηχανών και Συστημάτων στον τομέα Μηχανολογικού. Ασχολήθηκε από μικρός με τις οικοδομικές εργασίες, ενώ εργάστηκε και επί χρόνια σε τεχνική εταιρεία στην Αθήνα. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην πόλη της Κοζάνης.

    Τσότσιου Δήμητρα
    Χημικός ΑΠΘ. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΠΘ. Εργάζεται για την πολυεθνική εταιρεία τροφίμων Mondelez Hellas AE. Έγγαμη με τον Τσιάγια Δημήτριο και μητέρα μίας τρίχρονης κόρης.

    Φλώρος Μάρκος
    Γεννήθηκε στη Λευκοπηγή Κοζάνης. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Θεσσαλονίκης Ν.Κοζάνης, Πρόεδρος του Συλλόγου (ΕΜΑΣ) Μ. Αλέξανδρος Λευκοπηγής, Έκτακτος Καθηγητής Εφαρμογών ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, Κοινοτικός Σύμβουλος Λευκοπηγής Κοζάνης, Πρόεδρος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δυτ. Μακεδονίας, Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ,Πρόεδρος ΔΕΠΕΠΟΚ, Πρόεδρος ΔΑΚ, Πρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης και ΙΝΒΑ,Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Αναπληρωτής Δήμαρχος.

    Χαρίση Μαλαματή (Ματίνα)
    Πτυχιούχος του τμήματος Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής Α.Π.Θ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Ειδική Αγωγή από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Προϊσταμένη στο 13ο Νηπιαγωγείο Κοζάνης. Έγγαμη με τον Ανδρέα Παπαζαχαρία, Αρχιπύραρχο του Π.Σ, και μητέρα ενός παιδιού.

    Χατζηγιαννάκης Αργύρης
    Μηχανολόγος Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης MSc. Διετέλεσε εκπρόσωπος τμήματος, εκπρόσωπος Συγκλήτου και Πρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών. Εργάζεται ως μηχανικός.

    Χατζίδης Νίκος
    Γεννήθηκε το 1972 στον Πολύμυλο Κοζάνης, γιος του Δημητρίου και της Ελένης. Έγγαμος με την Καρυπίδου Άννα του Ιορδάνη και της Καίτης, πατέρας δυο αγοριών, του Δημήτρη και του Ιορδάνη. Είναι Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων από το 1996 με έδρα την Κοζάνη. Δραστηριοποιείται στον χώρο των Οικονομικών – Φοροτεχνικών – Λογιστικών Υπηρεσιών. Συνιδρυτής της AMX Accounting Solutions.

    Χατζόγλου Νίκος
    Γεννήθηκε στη Κοζάνη το 1950. Αποφοίτησε από το Βαλταδώρειο Γυμνάσιο το 1968. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός (ΕΜΠ). Από το 1975 έως το 2010 άσκησε το επάγγελμα του Πολ.Μηχανικού (μελέτη-ανέγερση οικοδομών, εκτίμηση ακινήτων). Παντρεμένος με την Γεωπόνο Ιωάννα Ρακιτζή, πατέρας δύο αγοριών. Διαμένει στην Κοζάνη. Το 1982 ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με τον συνδυασμό ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. Εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος σε τέσσερις συνεχείς αναμετρήσεις (1986,1990,1994,1998). Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών, εκλεγμένος Διευθύνων Σύμβουλος των ΔΕΠΕΠΟΚ ΑΕ και ΔΕΜΚΟ, ιδρυτικό στέλεχος και μέλος Δ.Σ. της ΑΝ.ΚΟ.ΑΕ.

  • Έχει πλάκα ο συνδυασμός του αποτυχημένου τέως δημάρχου κ. Μαλούτα! Τους έχει πιάσει τέτοιος πανικός, ώστε δεν αντέχουν στην κριτική, εκνευρίζονται και απαντούν σε κάθε σχόλιο, το οποίο δεν είναι αρεστό στην επηρμένη Νεφελοκοκυγία του μυαλού τους.
    5 χρόνια στην μείζονα αντιπολίτευση = 5 χρόνια χαμένα.
    Γι’ αυτό αυτή την φορά θα σας στείλουμε στην ελάσσονα αντιπολίτευση, μπας και ξεπεζέψετε από κανένα καλάμι.

    • Δείξτε μας ΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

      έργο σας.

      • Συγκρινεις 25 χρόνια με 4,5 εκ των οποίων τα 2 έγιναν τα έργα για τα οποία κοκορευεσαι αλλά τα αφησες στο μηδέν το 2014; Τα έργα είναι των δήμοτων, αυτή η αλλαζονεια θα σας καταστρέψει παλι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.