kozan.gr: Θ. Κοσματόπουλος: Δεν θέλω να αφήσω, θολούρα και σκοτεινά σημεία σε όλη τη διαδρομή μου στο Δήμο. Όταν ανέλαβα τον Δήμο το χρέος του, ήταν ανυπολόγιστο. Ίσως να ξεπερνούσε τα 10 Εκ. Ευρω. Μέχρι και σήμερα ακόμη έρχονται δικαστικές αποφάσεις από προηγούμενες θητείες Δημάρχων. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ. Σήμερα το χρέος του Δήμου είναι 3 εκ. Μειώσαμε δραματικά το χρέος” (Βίντεο)

24 Μαΐου 2019
12:50

Σε απολογισμό της 5ετούς θητείας, προχώρησε σήμερα Παρασκευή 24/5 ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Θανάσης Κοσματόπουλος. Τα πρώτα λόγια του Δημάρχου ήταν μεταξύ άλλων: “Δεν θέλω να αφήσω, θολούρα και σκοτεινά σημεία σε όλη τη διαδρομή μου στο Δήμο”.
Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά ο Δήμαρχος είπε: “όταν ανέλαβα τον Δήμο το χρέος του ήταν ανυπολόγιστο. Ίσως να ξεπερνούσε τα 10 Εκ. Ευρω. Μέχρι και σήμερα ακόμη έρχονται δικαστικές αποφάσεις από προηγούμενες θητείες Δημάρχων. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ. Σήμερα το χρέος του Δήμου είναι 3 εκ. Μειώσαμε δραματικά το χρέος”.

Θανάσης Τέγος

4 σχόλια

  • Και Δήμαρχος βγήκε
    Και το γούστο του έκανε
    Και Υπερχρέωσε τον Δήμο
    Είχε πρόγραμμα!

    Υ.Γ. Με τις υγιές τους οι δημότες (καλά να πάθουν, για να μάθουν ότι οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι) και καλό κουράγιο στην απερχόμενη δημοτική αρχή που θα χρειαστεί να συμμαζέψοει τα ασυμμάζευτα!

  • ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Η ΛΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ…ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.[ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΗ ΤΟΥ ΛΟΛΟΣΤΕΦΑΝΗ]….

  • Μείωσε το χρέος γιατί δεν έκλεψε.
    Δεν έκλεψε γιατί είναι Έλληνας εθνικιστης.
    Απλά πράγματα που τα κάνετε σύνθετα επειδη βγάζετε σπυριά με κάθε τι φιλελληνικο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.