Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος απαντά στα ψέματα του Θ. Κυριακίδη: «Έχει το θράσος να είναι εκ νέου υποψήφιος και να ζητά την ψήφο των πολιτών, αντί να απολογηθεί στους δημότες Σερβίων, να ζητήσει συγγνώμη και να αποσυρθεί» (Δελτίο τύπου)

24 Μαΐου 2019
20:16
Κανένα σχόλιο

Σέρβια, 24/5/2019

Είναι γνωστή η συνεχής προσπάθεια διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από τον κ. Κυριακίδη. Για άλλη μια φορά προσπαθεί να συκοφαντήσει το συνδυασμό «Δημοτική Συνεργασία Δήμου Σερβίων» και τον επικεφαλής του κ. Κωνσταντόπουλο με παραποίηση των όσων ειπώθηκαν στην περιοδεία Μικρόβαλτο – Τρανόβαλτο – Ελάτη.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας:

  1. Η δημοσίευση δεν είναι δελτίο τύπου του συνδυασμού, αλλά κείμενο ιδιώτη. Είναι όμως ακριβής και εκφράζει το πνεύμα των όσων ειπώθηκαν.

  2. Για το έργο «Εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης Μικροβάλτου» ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα σύνδεσης στη γεώτρηση του «Ισιώματος» Μικροβάλτου με τη δεξαμενή του χωριού, έργο που αναφέρθηκε ότι υπάρχει ώριμη μελέτη και το χειρίζεται η ΠΕ Κοζάνης και πάντως η δημοτική αρχή και ο ίδιος.

  3. Για το Κλειστό γήπεδο Τρανοβάλτου, είπε στην ομιλία ότι χρειάζεται συνολική αποκατάσταση του κλειστού Γυμναστηρίου και απόδοση στη νεολαία, ώστε αυτή να μπορεί να αθλείται. Η συνολική αποκατάσταση δεν περιλαμβάνει μόνο το δάπεδο του γυμναστηρίου αλλά και άλλες ενέργειες. Ανέφερε επίσης ότι με ενέργειες της Διευθύντριας του σχολείου Τρανοβάλτου και όχι με ενέργειες της δημοτικής αρχής εξασφαλίστηκαν 54.436 ευρώ για το έργο αυτό.

  4. Για το έργο «συντήρηση του επαρχιακού δικτύου Προσηλίου –Ελάτης» ο κ. Κωνσταντόπουλος δεν μίλησε για συντήρηση αλλά για επαναχάραξη του δρόμου στις στροφές της περιοχής «Κατερίνης Λάκκος» και στις στροφές του ρέματος της Ελάτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

  5. Η πίστωση για τον δρόμο προς Πάδη (Βογγόπετρα), ανέφερε ότι εξασφαλίστηκε μετά από ενέργειες του πρώην δημάρχου κ. Ντοβόλη και όχι με ενέργειες της δημοτικής αρχής, πράγμα που επισήμανε και αναγνώρισε στην ομιλία του. Στην ομιλία του ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για επιπλέον εργασίες βελτίωσης του δρόμου αυτού.

  6. Για το έργο «περιπατητικό μονοπάτι στα Μπουχάρια», είναι γνωστό σε όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, εφ’ όσον οποιαδήποτε πρόταση του δήμου πρέπει να έχει την έγκριση του Δ.Σ, ότι ο δήμος έχει υποβάλλει πρόταση αλλά δεν πήρε ακόμα τη σχετική έγκριση ένταξης του έργου στο LEADER. Στις προθέσεις μας είναι να προβούμε στην συνολική αναβάθμιση γεωπάρκου και την καθημερινή χρήση τόσο από τους επισκέπτες όσο και από τους κατοίκους.

  7. Για το έργο «αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην Ελάτη» επανειλημμένα σε δημόσιες ομιλίες και τοποθετήσεις του έχει αναφερθεί ότι το έργο έχει ήδη ενταχθεί στο Φιλόδημος Ι και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2020.

Επομένως ο κ. Κωνσταντόπουλος ούτε απέκρυψε ούτε διαστρέβλωσε την αλήθεια όπως συστηματικά κάνει ο κ. Κυριακίδης.

Είναι γνωστή η πολιτική του κ. Κυριακίδη να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα.

Ενώ θα έπρεπε να απολογηθεί για τη θητεία του ως Αντιδήμαρχος και αναπληρωτής Δημάρχου για τα 3 χρόνια διοίκησης στο δήμο Σερβίων, έχει το θράσος να είναι εκ νέου υποψήφιος και να ζητά την ψήφο των πολιτών αντί να ζητήσει συγγνώμη και να αποσυρθεί.

Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Σερβίων

www.dimotikisynergasia.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.