kozan.gr: Η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, το βράδυ της Παρασκευής 24/5, στην Αίθουσα Τέχνης (Βίντεο 17′ & Φωτογραφίες)

24 Μαΐου 2019
23:02

 

Η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, το βράδυ της Παρασκευής 24/5, στην Αίθουσα Τέχνης.

Το απόσπασμα της ομιλίας τoυ Λάζαρου Μαλούτα στο συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί εμφάνιση, τη μία και μοναδική που δικαιούται στο kozan.gr, μετά την έναρξη (25/4) των περιορισμών της προεκλογικής περιόδου.

54 σχόλια

    • Των ΚΑΠΗ. Δημαρχος που εχασε δεν ξανακερδιζει. Δεν συνεβη ποτε στα χρονικα. Τζαμπα μαζευονται οι συνταξιουχοι πολιτικοι και επιβεβαιωνουν οτι το παλιο ειναι εδω.

  • Όλοι οι υποψήφιοι κάτω για να φαίνεστε πολλοί, κενές καρέκλες, υποψήφιοι σύμβουλοι Πασοκ,περιφέρειας…Ομολογία ήττας 3η θέση 15%

  • Μεγαλειώδης η συγκέντρωση σε μια κατάμεστη αίθουσα με κόσμο που έφτανε μέχρι την είσοδο του κτιρίου.Εντυπωσιακή η συμμετοχή!

  • Αίθουσα κατάμεστη!! Υποψηφιότητες ανανεωμένες με νέους και μορφωμένος ανθρώπους!! Μπράβο κ. Μαλουτα! Είστε αξιόλογος άνθρωπος με πείρα πιλλως ετών!! Καλή σας επιτυχία!! Έχετε την στήριξη όλων της Κοζάνης!! Γιατί η Κοζάνη θέλει δήμαρχο από Κοζάνη!! Τέλος!!!

    • Έχει νέους υποψηφίους πολλούς. Έλα μάθε ποιοι είμαστε και την επόμενη μάζί θα κάνουμε αγωνα. Ο κος Μαλούτας έχει τη γνώση και το επίπεδο να αξιολογεί πρόσωπα και καταστάσεις.

    • Giwrgo η νεολαία καλα θα κάνει όταν διαφωνεί να γράφει Ελληνικά… Η νεολαία..εκφράζεις εσύ προσωπικά το σύνολο της νεολαίας;; Εγώ είμαι 25 , είμαι στα όρια σου;

  • ΚΩΣΤΑ γράψε πρώτα το όνομά στα Ελληνικά. Δεν έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο στην πόλη. Το θεωρείς λογικό να έισαι πλέον ο μοναδικός νομός με δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ σε σχεδόν όλη την Ελλάδα; Είμαι 28 προσωπικά. Οτι και να γράψετε στα σχόλια δε θα τον βγάλει δήμαρχο.

    • Πες ποιον υποστηρίζει και θα σου γράψω 10 λόγους γιατί ο Κος Μάλουτας είναι καλύτερος από τον δικό σου.

  • Ξαναφερτε τους παλιούς….. Και άμα ξεχάσατε κανέναν προλαβαινετε…. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας κανείς δεν μας φταίει.

    • Η λέξη ανανέωση σου λέει κάτι. Η πλειοψηφία του ψηφοδελτιου εχει φρέσκα, όμορφα και ορεξάτα πρόσωπα.

    • Ενώ καινούριο είναι όλοι αυτοί οι καιροσκόποι που πήγαν στον συριζα και στον Ιωαννίδη…όσο παραμένουν στον χώρο τους ,στο σπίτι τους είναι κακοί και όσοι πάνε στον Συριζα ,ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ εξαγνίζονται??? Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!

  • 350 καθισμένοι και άλλοι 150 όρθιοι εντός αίθουσας. Βλέπω οι 3 πρώτοι του συνδυασμού να ξεπερνάνε τους 1000 ψήφους. Άλλους 5 υποψηφίους να κυμαίνονται μεταξύ 800 και 1000!!! Ψάξτε το δεύτερο.

  • Μαλούτας αξιος,με ομαδα δυνατη !!!Εισαι δημαρχος Λάζο!!! Αυτη τη φορα η πολη θα δωσει τη νικη,οι κοζανιτες ηταν εκει και φωναξαν παρων..Τα πειραματα ΤΕΛΟΣ…..

  • Λάζαρε έχεις διετελέσει Δήμαρχος
    και δυστυχώς δεν έχεις μάθει τι αποτυπώνει ο Ισολογισμός και τι οι τριμηνίες καταστάσεις.
    Ρώτα και κανέναν λογιστή γιατί οι γνώστες γελάνε
    Καύσιμα υπογράτηκε την ημερομηνία που είπες αλλά αφορά 24 μήνες δηλ λίγει το Δεκέμβριο το 2021

    Τεφτέρια=Μαλούτας
    Διαφάνεια=Ιωαννίδης

      • ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΑΛΛΑΞΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟ 2014 ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ
        ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΜΗΝΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

    • Όχι άλλη λάσπη!

      Λάζαρος Μαλούτας

      Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε και πάλι μπροστά. Η ανάπτυξη της Κοζάνης και η αντιμετώπιση των προβλημάτων δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Εδώ γεννηθήκαμε, εδώ μεγαλώσαμε, εδώ δραστηριοποιούμαστε και πορευόμαστε. Η πορεία και η διαδρομή μας αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για το μέλλον. Ας μην χάσουμε άλλες ευκαιρίες!

  • Και ποιός είσαι εσύ που θα απαγορεύσεις πολίτες ,να παρακολουθήσουν μια ομιλία ενός υποψηφίου,ενός συνδιασμού με ένα ψηφοδέλτιο,ανανεωμένο με ικανά νέα ατομα με προσόντα μαζί με έμπειρα στελέχη?Αλλιώς πάνε στον Ιωαννίδη και στον Συριζα μαζί με τον Κοκελίδη.

  • Τέλος στην ανεπάρκεια σε δήμο και περιφέρεια εδώ και πέντε χρόνια ,η περιοχή θέλει όραμα και γνώση αλλιώς ειναι καταδικασμένη σε μαρασμό.

  • Τέλος στην ανεπάρκεια σε δήμο και περιφέρεια εδώ και πέντε χρόνια ,η περιοχή θέλει όραμα και γνώση αλλιώς ειναι καταδικασμένη σε μαρασμό.Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού!

  • Ο Μέσος όρος ηλικίας του ψηφοδέλτιου θα σας εκπλήξει, κύριοι. ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΓΟΎΣΤΑ!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.