kozan.gr: Η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Ευάγγελου Σημανδράκου, το βράδυ της Παρασκευής 24/5, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού (Βίντεο 18′ & Φωτογραφίες)

24 Μαΐου 2019
23:31

 

Η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Ευάγγελου Σημανδράκου, το βράδυ της Παρασκευής 24/5, στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού.

Το απόσπασμα της ομιλίας τoυ Ευάγγελου Σημανδράκου στο συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί εμφάνιση, τη μία και μοναδική που δικαιούται στο kozan.gr, μετά την έναρξη (25/4) των περιορισμών της προεκλογικής περιόδου.

 

59 σχόλια

      • Αφου ηρθε ολο το Πασοκ της δυτικης μακεδονιας. Κουκολοπουλος Βλαχοπουλος Αποστολιδης Γελαδαρης.

        • Τι να κάνουμε … ο Σημανδρακος και ο Παπαϊορδανίδης κατάντησαν γυρολόγοι. Γλείφουν τα κόμματα εξουσίας.

        • Αυτοί τουλάχιστον παρέμειναν. Οι δικοίσου έφυγαν, αφησαν απλήρωτο το μερίδιο τους και κατηγορούν. Δεν μας αξίζουν τέτοιοι Έλληνες.

    • Η Κοζάνη δεν ξαναπαταει σάπια σανίδια.

      Σημανδρακο εσύ και ο Ιωαννίδης θα πάρετε την απαντησή σας την Κυριακή.

      Ψηφίζω αυτοδιοίκηση

      Ψηφίζω Ενότητα

      Ψηφίζω Λάζαρο Μαλούτα

        • Σάπιο είναι το άχρηστο.

          Το χρήσιμο ακόμη και αν παλιωσει το χρησιμοποιούμε.

          Η Ενότητα με επικεφαλής τον Λάζαρο Μαλούτα, έχει να δείξει Μόνο ΕΡΓΟ.

          Αυτό σας ενοχλεί.

  • Έξω είχε άλλο τόσο κόσμο, βούλιαξε η στέγη ποντιακού Ελληνισμού. Σημανδράκο είσαι δήμαρχος τέλος.

  • Πολύ ωραίος κόσμος στην εκδήλωση, ολόφρεσκος και δυναμικός. Σημαδιακός και ο χώρος για εμάς τους Πόντιους!Καλή επιτυχία!

  • Τα καθίσματα ειναι 250. Με 60 μαλιστα υποψήφιους φαινεται απο τις φωτο οτι δεν περπατάει. τον «εφαγε» ο παπανδρεικος «φιλος;» του. Ας προσεχε. Αν δεν ανακατευόταν αυτος θα πηγαινε καλυτερα. Οι παντες ξερουν οτι δευτερη Κυριακή και μαλιστα ανετα θα πανε ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ και μαλουτας.

  • Ο επομενος δημαρχος. Γιατι αξιζει πραγματικα. Η Κοζανη δε μν μπορει να γυρισει στο παλιο ξανα.

  • Νέος συνδυασμός από έναν έμπειρο επικεφαλής. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βαγγέλης Σημανδράκος είναι ο επόμενος δήμαρχος. Αντιπροσωπεύει ό,τι πιο νέο υπάρχει στην Κοζάνη αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο ηλικιακά αλλά και πολιτικά. Συνδυασμός με μέλλον, χωρίς βαρίδια, χωρίς να είναι υποχρεωμένος σε κομματικά αλισβερίσια. Ο μόνος συνδυασμός με σχέδιο για την επόμενη μέρα. Πολιτικό ήθος από τον ίδιο και τους συμβούλους του. Ευκαιρία να πάει η Κοζάνη μπροστά, όπως λέει και το όνομα του συνδυασμού του.

    • Βαγγέλη, δεν πείθεις.

      Η συνδιοίκηση με τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ που επέδωσε ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ σε έχει στιγματίσει.

      Τα τρολάκια σου να μην γράψουν ότι δεν συμφώνησες γιατί οι πολιτικοί που διαφωνούν ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ενώ εσύ κάνεις προεκλογικό αγώνα ενώ είσαι αντιπεριφερειάρχης ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

  • Ο Σημανδράκος αποτελεί τη μόνη ευκαιρία να πάμε την Κοζάνη Μπροστά. Αφήστε τον Μαλούτα και τον Μιχαηλίδη να απολαύσουν τις συντάξεις τους. Πραγματικά με αυτά που διαβάζω πιο πάνω, είμαι σίγουρος ότι αυτή η πόλη δεν έχει τίποτε άλλο! Δώστε την ψήφο σας στο Συνδυασμό του Σημανδράκου, είναι ο μόνος που το είδε σοβαρά, δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα…. ακόμα κοιμάστε ρε!

    • Από το ΠΑΣΟΚ στον Καρυπιδη, στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο κατώφλι της ΝΔ (έφαγε πορτα), από τη Ερατυρα στα Γρεβενά και ξαφνικά στην Κοζάνη. Πολιτική σοβαρότητα ΜΗΔΕΝ. ΤΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΜΙΑ ΘΈΣΗ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟ ΦΊΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ. Κρίμα αν βλέπουμε στο δημοτικό συμβούλιο τέτοια άτομα.

      • Εσύ που τα λες αυτά, έχεις Πολιτική Ανικανότητα, βολεμένε του Μαλούτα. Φάε την τυροπιτούλα σου κάθε πρωϊ και πιες και κανένα γάλα κακάο!

    • Εκτιμώ τον κ. Μαλούτα, τον ψηφίζω απο το 1990, έκανε αντιδ/χος. πρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ, πήρε δαχτυλίδι…, δήμαρχος, βιβιλιοθήκη, πλατεία, 30 χρόνια!! Πραγματικά ΦΤΑΝΕΙΙΙΙ!!! Με το κεφάλι ψηλά να φύγει(έπρεπε να έχει φύγει)! Υπάρχουν και άλλοι, που μπορούν!!

  • Σημανδρακο έτρεχες να παρεις κ χρισμα απο τη ΝΔ. Γυρολογος, Γρεβενιωτης κ Βοιατης. Δεν εχεις θεση πλεον εδω. 3ος-4ος κ καταιδρωμενος. Αντε γεια.

  • Γειά σου τέταρτε (4ος), λεβέντη! Ο κόσμος μίλησε χθες στο Κοβεντάριο…. Λευτέρης Δήμαρχος Κοζάνης!!!

  • Συντροφοι ας το αποδεχθουμε. Ακομη κι ο κοσμος να μην ψηφισει, ο συνδυασμος του Σημανδρακου αλλαξε τα πολιτικα πραγματα στην πολη μας. Ανεβασε τον πηχυ πολυ ψηλα. Απογοητευτικη η εικονα των φερομενων ως νεοδημοκρατων. Θα κανουμε τον απολογισμο τη Δευτερα για τις επιλογες της ΝΔ. Για να δουμε ποιοι ευθυνονται και ποιοι οχι.

  • Βαγγέλη, δεν πείθεις.

    Η συνδιοίκηση με τον ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ που επέδωσε ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ σε έχει στιγματίσει.

    Τα τρολάκια σου να μην γράψουν ότι δεν συμφώνησες γιατί οι πολιτικοί που διαφωνούν ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ενώ εσύ κάνεις προεκλογικό αγώνα ενώ είσαι αντιπεριφερειάρχης ΓΡΕΒΕΝΩΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.