Η κεντρική πολιτική ομιλία του Λάζαρου Γκερεχτέ: «Η Σιάτιστα μίλησε- Το Βόιο αποφάσισε- Υπεύθυνα Μαζί»

24 Μαΐου 2019
22:56
Κανένα σχόλιο

 

Στην κατάμεστη πλατεία Δημαρχείου στη Σιάτιστα, έκλεισε τις προεκλογικές του ομιλίες την Παρασκευή το βράδυ, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοΐου και επικεφαλής του συνδυασμού «Βόιο- Υπεύθυνα Μαζί», Λάζαρος Γκερεχτές.

Ο κ. Γκερεχτές παρουσίασε το σχέδιο του συνδυασμού του για τη Σιάτιστα, στεκόμενος στις μεγάλες επιλογές του ΓΠΣ, του σχεδίου πόλης και του Περιφερειακού, ενώ τόνισε πως επί δικής του αντιδημαρχίας λύθηκαν ζητήματα 20ετίας για την πόλη όπως η επάρκεια του υδροδότησης, με το νερό από το Δαφνερό.

Στην ομιλία του, αναφέρθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις οι οποίες υλοποιήθηκαν επί ημερών του, ενώ επανέλαβε πως το Κέντρο Υγείας είναι έργο προτεραιότητας και προσωπικά θα παρακολουθεί την πορεία εργασιών ως Δήμαρχος στην επόμενη 4ετία.

Παράλληλα τόνισε με έμφαση την «εχθρική και καταστροφική», όπως τη χαρακτήρισε, απόφαση για την τοποθέτηση διοδίων στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Σιάτιστας, ξεκαθαρίζοντας πως η επόμενη δημοτική αρχή θα ζητήσει ειδικό καθεστώς απαλλαγής των μόνιμων κατοίκων του Βοΐου.

Κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε τους πολίτες να διαδώσουν το μήνυμα της νίκης του συνδυασμού «Υπεύθυνα Μαζί» σε όλο το Βόιο, διαβεβαιώνοντας πως η επόμενη τετραετία θα είναι ορόσημο για την περιοχή.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.