kozan.gr: Με ποσοστό 71,5% (ανεπίσημα αποτελέσματα) μεγαλειώδης νίκη του Μανώλη Στεργίου στο Δήμο Βελβεντού – 22,5% ο Νίκος Τέτος κι 6% η Ειρήνη Γκαμπράνη – Το μήνυμά του νέου δημάρχου (Φωτογραφία)

26 Μαΐου 2019
23:54

Με ποσοστό 71,5% (ανεπίσημα αποτελέσματα) μεγαλειώδης νίκη του Μανώλη Στεργίου στο Δήμο Βελβεντού – 22,5% ο Νίκος Τέτος κι 6% η Ειρήνη Γκαμπράνη. Ακολουθεί το μήνυμά του νέου δημάρχου: “Στο Βελβεντό σήμερα έχουμε διπλή γιορτή.
Η πρώτη είναι γιατί ξαναπήραμε το Δήμο πίσω, που τον χάσαμε πριν εννιά χρόνια.
Σήμερα συμπληρώνονται 9 χρόνια από τις 27 Μαϊου 2010 που ψηφίστηκε ο Καλλικράτης που μας κατήργησε.
Η δεύτερη γιορτή μας είναι γιατί ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ του Νέου Δήμου Βελβεντού μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν την εξουσιοδότηση για τα επόμενα 4 χρόνια να διαχειριστούμε την αυτοδιοικητική πορεία αυτού του τόπου με ένα ποσοστό 71,5% περίπου.
Σήμερα είναι μέρα χαράς. Χαιρόμαστε για όσα κατακτήσαμε αυτά τα χρόνια, και σήμερα έχουμε την επιβράβευση του κυρίαρχου λαού του Βελβεντού και των άλλων οικισμών του Δήμου μας.
Παρόλο που η έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου ξεκινά στις 1 Σεπτεμβρίου, για μας από αύριο το πρωί ξεκινούν οι μέρες δουλειάς και ευθύνης. Και σ’ αυτή την προσπάθεια έχουν ρόλο και όσοι εκλέγονται και όσοι δεν εκλέγονται.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, όσοι μας συνοδεύσατε σ’ αυτόν τον μακρόχρονο αγώνα. Τους δημότες, τους ετεροδημότες, τους ομογενείς, τους φίλους και τους συνεργάτες σε όλη αυτή την πορεία της επανασύστασης τους δήμου, τη Συντονιστική Επιτροπή και την «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ». Επίσης ευχαριστούμε όλους τους ΑΞΙΌΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ με τους οποίους δουλέψαμε μαζί για να φτιάξουμε αυτόν τον νικηφόρο συνδυασμό καθώς και ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που ψήφισαν το συνδυασμό μας για να πετύχουμε αυτήν την αποψινή νίκη.
Τείνουμε χέρι φιλίας προς τους ανθυποψήφιους των άλλων συνδυασμών για μια διαρκή κι εποικοδομητική συνεργασία μέσα στην τετραετία. Ξεκινάμε από αύριο, με ομόνοια και χαλύβδινη θέληση να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του νέου μας Δήμου, έτσι ώστε να καμαρώνουμε μετά από τέσσερα χρόνια για την Αυτοδιοίκησή μας και για τον τόπο μας.
Να ευχηθώ σε όλους υγεία, αισιοδοξία και δύναμη στα δύσκολα αλλά και στα ωραία που θα ακολουθήσουν.
ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ”

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.