Ο Ιρανός παγκόσμιος πρωταθλητής HADI MOSTAAN, βρέθηκε για δύο μέρες στην Κοζάνη, προπονώντας τους αθλητές του συλλόγου “Σπάρτακος”

22 Φεβρουαρίου 2017
14:35
Κανένα σχόλιο

Ο αθλητικός σύλλογος ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ θέλοντας να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τους αθλητές του, είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον Ιρανό παγκόσμιο πρωταθλητή HADI MOSTAAN για ένα διήμερο με δίπλες προπονήσεις. Πρόκειται για έναν αθλητή που συγκαταλέγεται στην ελίτ του παγκοσμίου tae kwon do προερχόμενος από μια χώρα που είναι από τις δύο μεγαλύτερες δυνάμεις του αθλήματος.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να μάθουν από τον πολύπειρο αθλητή λεπτομέρειες για τους καινούργιους κανονισμούς που κάνουν το άθλημα πιο γρήγορο και πιο εντυπωσιακό αλλά και τεχνικές που αφορούν την αγωνιστική επίδοση, όπως επίσης και να προπονηθούν σε εντάσεις υψηλού πρωταθλητισμού. Οι εμπειρίες για τους μικρούς και τους μεγάλους αθλητές πάρα πολλές και οι γνώσεις σημαντικές για τον δύσκολο και συνάμα ωραίο δρόμο του πρωταθλητισμού.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε τον κ.HADI MOSTAAN για την προσφορά του και δίνουμε ραντεβού για το μέλλον σε μία συνεργασία μεγαλύτερης διάρκειας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.