Το μήνυμα της Γ. Ζεμπιλιάδου για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Περιφέρεια Σ. Μακεδονίας

27 Μαΐου 2019
12:05

Σε μια αυτοδιοικητική εκλογική διαδικασία όπως αυτή των Περιφερειακών εκλογών που σκόπιμα «στριμώχθηκε» ανάμεσα σε ευρωεκλογές και επικείμενες εθνικές, ήταν αναπόφευκτο να επικρατήσουν, η πόλωση, οι διχαστικές λογικές και οι κομματικές σημαίες στο εκλογικό σώμα.

Με την μεγάλη βοήθεια, των κομμάτων και των ΜΜΕ, που περισσότερο επικεντρώθηκαν στο « τι χρώμα θα βαφεί ο χάρτης» παρά στο μεγάλο ζητούμενο αυτών των εκλογών που ήταν «η Ανάπτυξη και ποιος μπορεί να την φέρει» οι πολίτες σχεδόν στην πλειοψηφία τους ψήφισαν στις Περιφερειακές εκλογές με το βλέμμα στις βουλευτικές.

Σε εμάς δε μένει παρά να συγχαρούμε τον μεγάλο νικητή αυτών των εκλογών τον κύριο Γιώργο Κασαπίδη και να του ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τα στελέχη του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον πρόσωπο μου για να δώσουμε μαζί αυτή τη μεγάλη μάχη.

Δώσαμε όλοι μαζί ένα δυνατό αγώνα. Με αξιοπρέπεια και με καθαρό αυτοδιοικητικό λόγο απευθυνθήκαμε στους πολίτες. Επιδιώξαμε ευρύτερες συναινέσεις και ζητήσαμε στήριξη από όλο το δημοκρατικό χώρο.

Ζητήσαμε από τους πολίτες να ξεφύγουν από τις κομματικές ταμπέλες και να προτάξουν τον τόπο και το μέλλον των παιδιών μας.

Μιλήσαμε για τα μεγάλα προβλήματα που έχουμε μπροστά μας και για τις λύσεις τους. Για την ανάγκη να λειτουργήσουμε ως Περιφέρεια της Ευρώπης με Δυτικομακεδονική συνείδηση και Ενωμένοι χωρίς διχαστικές λογικές

Προσπαθήσαμε να αναδείξουμε την μοναδική προοπτική που μπορεί να δώσει στον τόπο και τα παιδιά μας η αξιοποίηση των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών εργαλείων, προτάσσοντας τη γνώση και την εμπειρία μας.

Δεν πείσαμε.

Σήμερα δε μένει παρά να ευχαριστήσουμε τους πολίτες εκείνους που, παρά το θολό εκλογικό τοπίο, λειτούργησαν με κριτήρια αυτοδιοικητικά και στήριξαν τον συνδυασμό μας.

Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της Ελπίδας που με εμπιστεύθηκαν και στάθηκαν στο πλευρό μου σε αυτή την μάχη.

Θέλω να τους συγχαρώ, όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά, για τον αξιοπρεπή, δυνατό και όμορφο αγώνα που κάναμε όλοι μαζί.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι τίποτε δεν πάει χαμένο από αυτή την προσπάθεια και πάνω από όλα ότι βρήκαμε ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έναν φίλο και συνοδοιπόρο ζωής.

Το επόμενο διάστημα όλοι μαζί θα πάρουμε αποφάσεις για το μέλλον και τα επόμενα βήματα τους συνδυασμού μας.

Με σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και στην απόφαση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ

15 σχόλια

  • Δεν σας ψήφισα, αλλά εσείς προσωπικά πρέπει να είστε πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και σας αξίζουν συγχαρητήρια. Σε όλες τις εκπομπές χθες όλοι οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ πανηγύριζαν, όχι για το 7,5%, αλλά επειδή έπεσε ο Σύριζα, και μάλλον θα κυβερνήσουν πάλι παρέα με τη ΝΔούλα. Οπότε εσείς με το πολλαπλάσιο ποσοστό το 7,5, είστε πράγματι άξια. Η Φώφη θα έπαιρνε μικρότερο ποσοστό. Αλλά ξέχασα… Η Φώφη είναι κόρη του μεγάλου.

    • Εσένα σε κόβω για κομματικά ένσημα ΣΥΡΙΖΑ κανα δίμηνο κανα οκτάμηνο βαριά. Μάζεψε τα λόγια σου το ΠΑΣΟΚ θα είναι αυτόνομο τη δεύτερη μέρα. Ανασύνταξη του κεντροαριστερού χώρου, αυτού πήγε ο Αλέξης ο αριστερός που στο τέλος έγινε δεξιός να αλώσει, προκυμενου να γαντζωθεί στην εξουσία. Γκε γκε;;

  • Στην Ελλάδα του ρουσφετιού και της αναξιοκρατίας, στην Ελλάδα που παθαίνει τα χειρότερα και δεν μαθαίνει, στην Ελλάδα που οι 17χρονοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή ποια Ελπίδα να φέρει την άνοιξη; Κρίμα Γεωργία που αξίζεις όσο κανένας από τους συνυποψήφιούς σου και που οι πολίτες της περιφέρειας αδυνατούν να δουν.

    • Παρελθοντική μνήμη
      Βεβαίως τα 17χρονα αδυνατούν να δουν.(Δυστυχώς ο άνθρωπος ως το πιο αδύναμο συμπαντικό ον, για να αντιληφτεί κάτι πρέπει πρώτα να το ζήσει, (Παρελθοντική μνήμη),).
      Όμως εμείς οι παλαιότεροι κάτι ζήσαμε από την Πασοκοκρατια, και η συγκεκριμένη κυρία δεν ήταν μέτοχος αλλά είναι φορέας, και αυτό είναι το χειρότερο.

      • Φορέας μίσους και παρελθοντικής μνήμης εισαι εσύ ….αγαπητή ….ηλιάνα . Η κυρία Ζεμπιλιάδου είναι ότι πιο άξιο πρόσωπο έχει να δείξει αυτός ο τόπος!

  • Ψήφισα Κασαπίδη.Βγήκε αυτοδύναμος.Αλλά εκτιμώ την Ζεμπιλιάδου και τον καλό να συνεργαστεί μαζί της για το καλό του τόπου. Είμαστε τελευταίοι σε απορρόφηση ευρωπαικών κονδυλίων και ο τόπος μας ρημάζει.

    • Όλοι την Γεωργία εκτιμάτε αλλά Κασαπίδη ψηφίσατε.Ποσο υποκριτές ….
      Το κόμμα πάνω από τον άνθρωπο!!!
      Τελικά είμαστε αυτό που ψηφίζουμε!

    • Πόσο υποκριτικό είναι να γνωρίζεις ποιός είναι ο ικανός αλλά να ψηφίζεις με βάση το κομματικό συμφέρον…

  • ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;

  • Η Γεωργία έχει δίκιο όπως πάντα! Άντε τώρα τοπικέ δημοσιογραφίσκε γνωστού καναλιού που έκανες ρο χρέος σου να κατατάξεις τη Γεωργία στο κιναλ οταν προσπαθούσε να εξηγήσει οτι οι περιφερειακές εκλογές ειναι άλλο πράγμα να παρεις τα εύσημα απο τους εντολοδόχους σου. Καταστρέψατε τη μοναδική ελπίδα αυτού του τόπου

  • Συγχαρητήρια εγώ σας ψήφισα είστε πολύ άξια και το έργο σας πραγματικά θα ήταν πολύ ωραίο αλλά δυστυχώς όλοι ψηφίζουν κομματικά και το κακο είναι ότι γυρίζουν από την μια στην άλλη συνεχώς και δεν κοιτούν το καλό του τόπου τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.