kozan.gr: Ο Λευτέρης Ιωαννίδης στο δεύτερο γύρο με 14 ψήφους διαφορά από τον Κ. Μιχαηλίδη, που έμεινε τελικά στην 3η θέση – Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση όλων των εκλογικών τμημάτων στο Δήμο Κοζάνης, σε 146 από 146 εκλ. τμήματα

27 Μαΐου 2019
19:44

Ο Λευτέρης Ιωαννίδης στο δεύτερο γύρο με 14 ψήφους διαφορά από τον Κ. Μιχαηλίδη, που έμεινε τελικά στην 3η θέση. Ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση όλων των εκλογικών τμημάτων στο Δήμο Κοζάνης, σε 146 από 146 εκλ. τμήματα.

 

57 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στον μεγάλο δεξιό της καρέκλας τον Φώτη . Στις επόμενες ξέρεις Φώτη . Κατέβα για βουλευτής με το Κιναλ ως ανεξάρτητος αλλά θα λες ότι είσαι νεοδημοκράτης .

  • Θα θυμάται καλά ο κούλης πώς έγινε δήμαρχος με τον Μαυροματίδη.
    Τώρα ήρθε η ώρα να το νιώσει.
    Ψηφίζουμε Ιωαννίδη για τον τόπο μας.

    • Ο κουλης καλα θυμαται και ετσι έγινε…η μαγκια ομως ειναι να το ξανακανεις κα μαλιστα οχι 1000 κατοίκους αλλα με 18000 απο 9000 ο καθενας και το ξαναεκανε!!!!πελατεςςςςς

  • Τι κι αν πέρασε, την άλλη Κυριακή τελειώνει, εν ενεργεία Δήμαρχος κατάντια με 14 ψήφους, ο κόσμος έδειξε τη διάθεση του

    • Καθόλου κατάντια, αρχικά η διάθεση του κόσμου φάνηκε απ’ το 44% στο 27% της ενότητας…και από τους 1900 ο πρώτος της παλιάς φρουράς της ενότητας πήγε στους 1200..Η ζημιά για τον Ιωαννίδη έγινε λόγω ατόμων μέσα στην κίνηση, είναι 5-6 άτομα που πρέπει να ανανεωθούν…το ποσοστό του το 2014 είναι περίπου στα ίδια επίπεδα… Εγκράτεια κύριοι για ενα καλύτερο μέλλον για εμάς…. Καλλισθένης speaking!

    • Όταν έλεγε να κατέβει ο Τσαρτσιωνης ο Κυριάκος είχε οριστεί από την ομάδα του και πήρε τα ποσοστά που είχε ο Μαλουτας συνολικά το 2014.Οι επιλογές που έκαναν τόσα χρόνια μόνο καταδίκαζαν την εκάστοτε υποψηφιότητα της ΝΔ και τον τόπο που τωρα διαφημιζαν οτι έχουν.Ας δεχτεί την ήττα ο λαός αποφάσισε και δεν ειναι θεμα κλήρωσης αυτή τη φορά φάνηκε ξεκάθαρα πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έβγαινε τυχαία το ΠΑΣΟΚ .Ας ψηφίσουμε με γνώμονα ποιος μας έφτασε στο σημειο να ειμαστε απο τις πιο φτωχές περιφέρειες στην Ευρώπη σαν Δήμος με τα υπέρογκα χρέη και με την χαμηλότερη απορροφητικότητα κονδυλίων του ΕΣΠΑ.Ας κερδίσει ο πιο αποτελεσματικός

  • Τι και αν πέρασε ο Λευτέρης στην δεύτερη Κυριακή αλλά ξεχνάτε πως την φάγατε την προηγούμενη φορά ακόμα μαλώνουν για τις θέσεις

  • Μπράβο Λευτέρη. Είσαι ο πιο άξιος που έχει περάσει από τον τόπο μας. Εύχομαι να επικρατήσει η λογική και να συνεχίσεις το έργο σου. Η κοζανη οντως δεν πρέπει να γυρίσει πίσω.

  • Με το καλό κύριε Ιωαννίδη. Εύχομαι το παλαιοκομματικό κατεστημένο να μην έρθει ποτέ ξανά στην εξουσία. Πάμε γερά για τον2ο γύρο.

  • Η Μακεδονία μίλησε και θα μιλήσει ξανά τη 2η Κυριακή, για όσους δεν έλαβαν το μήνυμα! Απών ο Δήμαρχος στο συλλαλητήριο!

  • Συντρόφια δεν θέλω να σας χαλάσω το όνειρο, αλλά έχετε υπόψιν σας ότι ο Μαλούτας ακόμη κι αν χάσει την επόμενη Κυριακή, με τις ψήφους του Σημανδράκου, που ως γνωστό έχουν «κοινές καταβολές» του Κεχαγιά, που δεν θέλει ούτε να βλέπει τον Ιωαννίδη, και του Μακεδονομάχου Κύργια, θα’ναι ο Δήμαρχος στη θέση του δήμαρχου!! Κλεισθένης λέγεται!!

  • Γερά Λευτέρη είμαστε δίπλα σου ας τους να λενε.Βρεθηκε ενα καλο παιδι να κανει το ξεσκαρτάρισμα και τον φάγατε όλοι, αλλα ετσι ειμαστε άξιοι της μοίρας μας, θελετε παλι πισωγυρίσματα ξεχνατε τοσα χρονια τι φαγαν οι αλλοι, Ελληναρες!!!!

  • Ιωαννίδης για δήμαρχος.
    Δεν θέλουμε ξανά και ξανά το ίδιο αποτυχημένο παρεάκι των Πάρη-Μαλούτα.

  • Ιωαννιδη πάμε γερά!! Είσαι άξιος και τίμιος άνθρωπος!! Δεν πρέπει να γυρίσουμε στα παλιά

  • Ιωαννίδη είσαι δύναμη η δημαρχία σου ανήκει, το παλιό ΠΑΣΟΚ θα μείνει παρελθόν και δεν θα αναστηθεί ξανά ο Κουκουλόπουλος

  • Ε όχι, ρε παιδιά πάλι Μαλούτα. Τόσα χρόνια καθεστώς. Ό,τι είχε να δώσει ο Μαλούτας το έδωσε. ΤΕΛΟΣ. Αν θέλει πολιτική καριέρα, ας πάει περιφέρεια, ας πάει βουλή. Πάλι στο Δήμο, θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα για τον τόπο. Τουλάχιστον ο Ιωαννίδης ξεκίνησε εργο. Ας συνεχίσει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.