Ευχαριστήριο μήνυμα του συνδυασμού «Νέα Αρχή» στην Ξηρολίμνη Κοζάνης

27 Μαΐου 2019
15:28

Ο Συνδυασμός “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ“, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους κατοίκους του Δημοτικού διαμερίσματος Ξηρολίμνης, που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές, ακόμα κι αυτούς που δεν επέλεξαν το συνδυασμό μας. Ευχόμαστε, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ ενωμένοι κι αγαπημένοι.

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΤΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΙΛΙΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΑΡΑΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

51 σχόλια

  • Μακάρι να συνεχίσετε το έργο του πρώην προέδρου και να τρέχετε όσο έτρεχε εκείνος.
    Ο χρονος θα δείξει αν αξίζατε την εμπιστοσύνη και εύχομαι να ανταποκριθείτε.

  • Έχετε μεγάλη ευθύνη στην πλάτη σας.
    Το έργο που έκανε ο πρόεδρος είναι τόσο μεγάλο που θα δείξετε αν είστε άξιοι να το συνεχίσετε.

  • Θα ευχηθώ να κάνετε έστω τα μισά από όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

    Θα είστε επιτυχημένοι. Καλή αρχή

  • Συγχαρητηρια για την νικη σας στην πρωτη ουσιαστικα εκλογη ανεξαρτητου κομματικα προεδρου του χωριου μας, αξιοι και οι 6 ξεχωριστα, μπορειτε με ορεξη να διορθωσετε τα λαθη των προηγουμενων 9 χρονων τα οποια οδηγησαν και σε αλλαγη προεδρου. ο κοσμος εδειξε την προτιμηση του σε νεους με οραμα και ικανοτητες!

  • Δηλαδή καθόλου; γιατί αυτό έκανε έτρεχε μόνο στο ίντερνετ…. Να ευχαριστείτε που έφυγε και μπήκαν αυτα τα παιδιά να αλλάξει η Ξηρολίμνη…. Συγχαρητήρια παιδια είστε άξιοι!!

  • Σχετικά με όσους κάνουν αυτά τα σχόλια μάλλον ζούν στο Λος Άντζελες και όχι στην Ξηρολίμνη.Εμεις που ζούμε στο χωριό θέλουμε έργα σε όλο το χωριό και όχι μόνο σε μια γειτονιά…

  • Συγχαρητηρια για την νικη σας στην πρωτη ουσιαστικα εκλογη ανεξαρτητου κομματικα προεδρου του χωριου μας, αξιοι και οι 6 ξεχωριστα, μπορειτε με ορεξη να διορθωσετε τα λαθη των προηγουμενων 9 χρονων τα οποια οδηγησαν και σε αλλαγη προεδρου. ο κοσμος εδειξε την προτιμηση του σε νεους με οραμα και ικανοτητες!!

  • Συγχαρητήρια για την εκλογή σας.
    Πάντα δίπλα σας.
    Καλή δύναμη στο έργο σας.
    Ξηρολίμνη-Λάζος 2-Συντοπίτης δεν πειράζει ό χρόνος γιατρεύει τον πόνο.

  • Δυστυχώς, η Ξηρολίμνη ενώ διαθέτει ικανά άτομα που προοδεύουν στον τομέα τους, υστερεί στην συλλογικότητα. Αντί να υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται για το καλό του χωριού μας, εμείς επιδιδόμαστε σε κατηγορίες και πικρόχολα σχόλια.
    Κανένα από τα νέα αυτά παιδιά δεν είπε πως ο προηγούμενος πρόεδρος δεν προσπάθησε. Ίσως το μόνο που θα μπορούσαμε να του προσάψουμε είναι η αλαζονεία που παρουσίασε στα πλαίσια του προεκλογικού του αγώνα.
    Καλό θα ήταν λοιπόν να αφήσουμε στην άκρη όποιες διαφορές έχουμε μεταξύ μας, να σεβαστούμε την απόφαση του χωριού και να στηρίξουμε το νέο συμβούλιο.
    Φιλικά 🙂

  • Βρε που τους ξέρετε ότι είναι ικανότεροι οι καινούριοι;ίσως είναι αλλά ο σοφός ποντιακός λαός λέει μια παροιμία.πρωτα ωβασον κι επ εκεί κακάντσον.

  • Βρε που τους ξέρετε ότι είναι ικανότεροι οι καινούριοι;ίσως είναι αλλά ο σοφός ποντιακός λαός λέει μια παροιμία.πρωτα ωβασον κι επ εκεί κακάντσον.

  • ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΚΤΗΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΛΙΜΝΙΩΤΗΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ

    ΠΛΕΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ

    ΘΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΑΞΕΤΕ

  • Αυτό το πράγμα να σχολιάζετε και να κατακρίνεται ο ένας τον άλλον, δεν μπορώ να το καταλάβω…
    Σημασία δεν έχει ποιος συνδυασμός βγήκε, αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι να κάνουμε το καλύτερο για το αγαπημένο μας χωριό…
    Πολλά έργα έγιναν (από τότε με την Ν.Τ.), γίνονται και πολλά περισσότερα μπορούν να γίνουν στην συνέχεια…
    Το σωστό, σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και σαν ΞΗΡΟΛΙΜΝΙΩΤΕΣ είναι να βοηθήσουμε (έστω και σαν εθελοντές) στην βελτίωση αυτού του τόπου, ακόμη και τα παιδιά του 2ου συνδυασμού μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή, εκφράζοντας και αυτοί τις ιδέες τους…
    Ας αφήσουμε τους εγωισμούς μας και να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας (κάνοντας και έργα για να φαινόμαστε εμείς οι ίδιοι)…
    Τα νεά παιδιά, η “ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ” όπως λέγεται, είναι εδώ για να ακούσουν όλες τις ιδέες, τις απόψεις και τα προβλήματα ΟΛΩΝ των κατοίκων…
    Τέλος, να ευχηθώ στα παιδιά, ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, έχοντας όρεξη, διάθεση και χρόνο για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ…
    Είμαστε δίπλα σας…

    • Να βοηθήσουμε ολοι αυτούς που βγήκαν μετά απο ολα αυτά;;; ολοι τα ξέρουν αλλα δεν μιλούν. Το ήθος του καθενός φάνηκε όποιος εχει μάτια βλέπει. Τωρα τα σχόλια τα βλέπουμε εμεις μόνο δεκα δεκαπέντε άτομα και ρίχνουμε το επίπεδό μας.

  • Κύριε ανώνυμε Ξηρολιμνιώτη λίγο αργά δεν θυμήθηκες τον ενωτικό λόγο;

    Το σωστό ως άνθρωποι και συγχωριανοί θα ήταν να γίνει ένας πολιτισμένος προεκλογικός αγώνας χωρίς βρισιές και απειλές προς τους ψηφοφόρους.

    Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο απερχόμενος πρόεδρος έκανε πράγματα και έργα ακόμη κι αν διαφωνεί κανείς μαζί του σε προσωπικό επίπεδο. Παρόλα αυτά δέχθηκε άνευ προηγουμένου επίθεση σε προσωπικό επίπεδο μάλιστα, πράγμα ανήκουστο για Τ.Κ. μην πω και σε επίπεδο Δήμου.

    Τα παιδιά αυτά δεν συνέβαλαν σε τίποτα από τα παραπάνω, το ξεκαθαρίζω. Παρόλα αυτά είναι συνυπεύθυνοι που δεν σταμάτησαν ότι γινόταν πίσω από το φως γιατί το ήξεραν.

    Η Ξηρολίμνη συζητιέται παντού. Όχι για καλό λόγο.
    Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει όλους νικητές και ηττημένους.

  • Οταν ο πρόεδρος φυλοξενουσε ξένους ήξερε οτι δεν ψηφίζουν, οταν έκανε εκδηλώσεις για παιδιά ήξερε οτι δεν ψηφίζουν, οταν σεβάστηκε και ευχαρίστησε καθε υπάλληλο του Δήμου ήξερε οτι δεν ψηφίζει, ομως το έκανε ξανά και ξανά.

  • Έλα γιατί το έχουμε παραξυλωσει εδώ μέσα. Όποιος έχει κάτι να πει ας γράψει ονοματικα… Η ΝΕΑ ΑΡΧΉ έγινε αλλάξανε πρόεδρο για κάποιο λόγο εγινε αυτό. Δεν μπορείτε να κρίνεται τους καινούριους χωρίς να δείτε. Οι παλιοί κρίνονται γιατι δοκιμάστηκαν.. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι έκανε έργα τα οποία περάσανε επί Της Τ.Ν… λοιπόν καταλάβετε την ίτα σας και μην προσπαθείτε να μαλώσετε με τους καινούριους… Θα κριθεί στην επόμενη τετραετία αν είναι καλή η όχι….

      • ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΞΗΡΟΛΙΜΝΗ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ

        ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΥΠΌΓΕΙΑ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΆΝΘΡΩΠΟ

        Θα λουστειτε αυστηρη κριτική σε κάθε βημα οπως πράξατε κι εσεις ακομα και για τα καλα που εκανε ο πρόεδρος

  • Όταν θα γράψετε με όνομα θα μπορούμε να απαντήσουν με όνομα. Όσο και να τσούζει βγήκαν. Τα παιδιά κάνουν την ΝΕΑ ΑΡΧΉ ΞΗΡΟΛΊΜΝΗΣ και πάνε μπροστά από τα προηγούμενα 9 χρόνια ΧΑΜΈΝΑ ΧΡΌΝΙΑ χωρίς έργα μόνο διαφημίσεις του χωριού.

    • έτσι-έτσι συνέχισε τον διχαστικό λόγο να δούμε αν θα μείνετε πάνω από 10 κάτοικοι στο τέλος

  • Εεεε πάτε και πείτε στα παιδιά συγχαρητήρια στον Έντυμο αγώνα τπυς… Πηγαίνετε μην κρύβεστε….

  • Τα τελευταία 20χρονια έχουν γίνει έργα από όλους,αυτό που έγινε σε αυτές της εκλογές μετά τα αποτελέσματα δεν ξανά έγινε στο χωριό.Απλα όταν δεν ξέρεις να χάνεις τότε βλέπεις φαντάσματα.Δεν πειράζει τα χρόνια περνάνε γρήγορα θα τα πούμε στις άλλες εκλογές!!!Άντε γεια

  • Παιδιά πολλα συγχαρητήρια για την τεράστια νικη σας μας κανατε υπερήφανους και αυτο ειναι μονο η αρχη απο δω και περα με πολυ δουλειά θα κάνετε το χωριό να ακούγεται το ονομα του και ολοι να χαμογελαμε με υπερηφάνεια!!!
    (μια παράκληση όποιος έχει να πει το οτιδήποτε είτε καλό είτε κακο για τα παιδιά να έχει το θάρρος να γράφει σχόλια με ονοματεπώνυμο έτσι κάνουν η άντρες) και πάλι συγχαρητήρια

    • δεν ειπε κανεις κατι για τα παιδια αυτα για καποιες συμπεριφορες που ενοχλησαν τους χωριανους γινετε λογος
      μετα απο 50 σχολια τωρα θημηθηκες να γραφουν ολοι επονυμα?

  • Σε αυτή την χώρα πρέπει επιτέλους να μάθετε να λέτε την άποψη σας είτε αρέσει είτε δεν αρέσει με όνομα και επίθετο το να λέει ο καθένας το δικό του πίσω από ένα πληκτρολόγιο είναι καλό αλλά για κάτι παιδάκια 10 χρόνον Καλημέρα σας!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.