Μια συναυλία από τους μαθητές για …..τους μαθητές

27 Μαΐου 2019
15:25
Κανένα σχόλιο

Στo πλαίσιo των εαρινών δράσεων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποιήθηκε ένα όμορφο μουσικό πρωινό για της μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Σιάτιστας την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Κουκουλίδειο Πολιτιστικό Κέντρο Σιάτιστας.

Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου παρουσίασαν στους μικρούς μαθητές και μελλοντικούς συμμαθητές τους, ένα πλούσιο πρόγραμμα με αφετηρία μουσικοκινητικές δράσεις και αυτοσχεδιασμούς, οι οποίες έδωσαν τη θέση τους στο σύνολο της κλασικής κιθάρας, στο μουσικό σύνολο έντεχνης και λαϊκής μουσικής και τέλος στο μουσικό σύνολο παραδοσιακής μουσικής. Καλύπτοντας σχεδόν ολόκληρο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας οι μικροί μαθητές ήρθαν σε επαφή έμπρακτα με τον κόσμο της μουσικής και με το φάσμα των μουσικών δράσεων που μπορεί να τους προσφέρει το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας.

Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Βοΐου για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας, τη Διευθύντρια της Μανούσειας Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σιάτιστας κ. Μάχη Μπουσταντζή καθώς και το προσωπικό της Βιβλιοθήκης για την υλική και ηθική υποστήριξη της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές και το προσωπικό των τριών Δημοτικών Σχολείων της Σιάτιστας για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση που τους απευθύνθηκε για να παραστούν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τέλος συγχαίρει θερμά τους μαθητές του σχολείου που έλαβαν μέρος και τους υπεύθυνους καθηγητές των συνόλων: κ. Καραγιαννίδη Στέλιο, κ. Μπαλαμάτση Σπύρο, κ. Τζιουρά Κλαίρη, κ. Καλιακούδα Αριστείδη, κ. Μέτσιο Παύλο, κ. Βαρελά Νίκο κ. Χαλαμούτη Τηλέμαχο και Τσιαούση Αναστάσιο για την προετοιμασία και διδασκαλία των μουσικών συνόλων που παρουσίασαν.

Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε σε όλους τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού ότι συνεχίζονται οι αιτήσεις για εγγραφή στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας έως και την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2465023461 και στην ιστοσελίδα http://gymmoussiastist.koz.sch.gr

Περιμένουμε τα παιδιά της ΣΤ΄ Δημοτικού να περιδιαβούν την ιστοσελίδα του σχολείου, να γνωρίσουν τις ποικίλες δραστηριότητές μας και να ενταχθούν σε ένα σχολείο που, χωρίς να υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τα γενικά σχολεία, συνδυάζει τη γνώση με τη μουσική.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.