Ευχαριστήρια ανακοίνωση του συνδυασμού “ΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΒΑΔΕΡΟ” της τοπικής Κοινότητας Λιβαδερού

27 Μαΐου 2019
16:20
Κανένα σχόλιο
Αγαπητοί Φίλοι, Λιβαδεριώτες.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας τιμήσατε με την ψήφο σας το σύνολο των υποψηφίων του Συνδυασμού μας και μας αναδείξατε νικητές στις Εκλογές τις 26ης Μαίου.
Η Νίκη στις Εκλογές μας πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας δηλώνοντας τη στήριξη σας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια, μας πέρασε το μήνυμα πως το Λιβαδερό έχει ανάγκη να αναπνεύσει,να χαμογελάσει,να δημιουργήσει και να διεκδικήσει.
Σας ευχαριστούμε γιατί με την στήριξη σας προσθέσατε νέα δυναμική στην προσπάθειά μας ,κάνοντάς μας πιο αποφασιστικούς, πιο δυνατούς από ποτέ.
Η ετυμηγορία σας αυτή αποτελεί για μας μεγάλη τιμή και ευθύνη, αποτελεί, ακόμα μήνυμα αισιοδοξίας για καλύτερες μέρες στο χωριό μας.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.