Ευχαριστήρια επιστολή του Χρήστου Ζευκλή

27 Μαΐου 2019
17:17
Κανένα σχόλιο

Θα ήθελα καταρχήν να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου προς όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους την Κυριακή.

Είναι μεγάλη η χαρά να βλέπουμε την ανταπόκριση του κόσμου στο σχέδιο και το όραμα του συνδυασμού μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ ανήκει και στα άτομα που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο μας, στους οικείους τους, και σε όλη αυτή την ομάδα που εργάστηκε αδιάκοπα όλο αυτόν τον καιρό για να έχουμε το χθεσινό αποτέλεσμα. Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν εφικτό.

Εκφράζουμε ακόμη, πολλά συγχαρητήρια και ένα θερμό ευχαριστώ στους υπόλοιπους υποψήφιους, καθώς αποδείχθηκαν δυνατοί και έντιμοι ανταγωνιστές.

Το Βόιο, μας χρειάζεται ενωμένους. Έχοντας αναλύσει ενδελεχώς το πρώτο αυτό αποτέλεσμα, είμαστε έτοιμοι για την τελική μάχη της επόμενης Κυριακής. Τότε, όπου η κάθε ψήφος μετράει, και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. Είναι μια ψήφος ευθύνης και μια ξεκάθαρη εντολή προς εμάς.

Καλούμε όλους τους Βοϊάτες, από όπου και αν προέρχονται, με καθαρό μυαλό, με αίσθημα ευθύνης, πέρα από τοπικισμούς και μικροπολιτικά συμφέροντα, να πιστέψουν σε εμάς, να στηρίξουν την προσπάθεια και το όραμά μας, και να δώσουν το σύνθημα για την ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ στο Δήμο μας. Εσείς είστε η δύναμη μας.

Εσείς είστε η Δύναμη Επανεκκίνησης!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.