Δήλωση του Στάθη Κοκκινίδη, επικεφαλής του συνδυασμού «Με το Βλέμμα στο Μέλλον, για το αποτέλεσμα των εκλογών της 26ης Μαΐου

28 Μαΐου 2019
20:29

Ευχαριστώ τους πολίτες του Δήμου Εορδαίας που πίστεψαν στο πρόγραμμά μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους στην εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου.

Ευχαριστώ τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας για την εξαιρετική συνεργασία, το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν σ’ αυτόν τον αγώνα.

Ευχαριστώ, τέλος, το επιτελείο των εθελοντών, μελών και φίλων της δημοτικής μας κίνησης, για τη συμπαράστασή τους στη φάση του προεκλογικού μας αγώνα.

Στο νέο Δημοτικό συμβούλιο από τη θέση που επέλεξαν για μας οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας θα επιδιώξουμε συνεργασίες στη βάση των προγραμματικών συγκλίσεων για το καλό του τόπου μας. Το σύστημα της απλής αναλογικής, εξάλλου, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους εκλεγμένους να συνεργάζονται και να συναποφασίζουν.

Είμαστε υπέρ της δημιουργικής αντιπαράθεσης, της σύνθεσης και της ενότητας και σ’ αυτό το πλαίσιο θα προσπαθήσουμε να προωθήσουμε μέρος του προγράμματός μας για το κοινό καλό.

Η δημοτική μας κίνηση ήρθε για να μείνει , να λειτουργήσει και ως δίαυλος επικοινωνίας με την κοινωνία και να συνεχίσει να αγωνίζεται. Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να πλαισιώσουν και να στηρίξουν αυτήν την κίνηση.

Δηλώνουμε παρόντες σε ό, τι θετικό πρόκειται να συντελεστεί στο Δήμο μας και δεσμευόμαστε να εργαστούμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Στην εκλογική αναμέτρηση της 2ας Ιουνίου για την ανάδειξη του δημάρχου του Δήμου Εορδαίας δεν κατευθύνουμε τα μέλη μας ή τους ψηφοφόρους μας προς κάποια συγκεκριμένη επιλογή. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα όλων να αποφασίζουν ελεύθερα.

14 σχόλια

    • το θέατρο απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν καλλιέργεια, που θέλουν να δούνε,να ακούσουν,να ταξιδέψουν…
      εσύ ευτυχώς δεν ανήκεις σε αυτούς….

      • Ο Πολάκης σας έμαθε πολλά για το κόπυ-πάστε ,ευτυχώς το μασούλημα των φορέων μας τελειώνει σε λίγο.

        Υ.Γ. Αν κάνει συνεργασία με τον Πλακεντά να βγείτε να κάνετε παρέλαση για να δείξετε το ήθος σας

        • ενώ ο δήμος τώρα δουλεύει! ρε μας περνάτε για βούρλα; ο κοκκινίδης είχε τον καλύτερο συνδυασμό υποψηφίων, με άτομα γνωστά στην πόλη για την πολύπλευρη και χρόνια προσφορά τους.Αλλά ευτυχώς για αυτούς, δυστυχώς για εμάς δεν είναι δούλοι κομμάτων ώστε να ψηφιστούν από πρόβατα

  • Το ποσοστό που πήραν Πλακεντάς και Τερζοπούλου μαζί, αποτελεί δείγμα τρόπου σκέψης και επιλογών των πολιτών της Εορδαίας και δικαιολογούν άψογα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη. Και δεν φαντάζομαι να περιμένει κανείς να αλλάξει και κάτι. Πάλι η Κοζάνη θα μας φταίει. Η Κοζάνη ψηφίζει δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους και εμείς τραγουδάμε μην παραχαράζετε την ιστορία.

  • Θεωρώ, στ’ αλήθεια, ότι είχατε όλα τα φόντα και τις ικανότητες για Δήμαρχος. Απλά υποκείψατε στα πολιτικά και κομματικά σας πάθη. Επιλέξατε να συνδέσετε τ’ όνομά σας με πολύ αναμενόμενα απερχόμενες παρατάξεις. Υποταχθήκατε σε βουλευτικά ονοματεπώνυμα και αχρείαστες χειραψίες.

    Από τη στιγμή που αναφέρατε στη δήλωσή σας την έννοια του “πολιτικού πολιτισμού”, να σας θυμίσω ότι το βασικότερο που παραλείψατε από αυτήν, και είμαι σίγουρος ότι δε συνέβη κατά λάθος, είναι τα συγχαρητήρια στους “αντιπάλους” σας. Κάτι που έπραξε άμεσα και προς τιμήν του στις 2 πρώτες του μετεκλογικές κουβέντες ο κ. Καρυπίδης.

    Εν πάση περιπτώσει, μια μικρή πόλη είμαστε, δεν ηττηθήκατε ουσιαστικά, θα συμμετέχετε στην πορεία της μέσω του δημοτικού συμβουλίου.

    Δεν απαξιώνω τον αγώνα κανενός. Αν έχουν οποιαδήποτε αξία, τα θερμά μου συγχαρητήρια.

    • το θέατρο απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν καλλιέργεια, που θέλουν να δούνε,να ακούσουν,να ταξιδέψουν…
      εσύ ευτυχώς δεν ανήκεις σε αυτούς….

      • Επίσης απευθύνεται σε ανθρώπους με ονοματεπώνυμο.
        Που δεν είναι ολόκληροι μαντράχαλοι και κρύβονται πίσω από ένα “Γιάννης”.
        Που δυστυχώς ανήκεις σε αυτούς.

        • Ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω το σχόλιο σας κύριε με ονοματεπώνυμο και αδυνατώ, λίγη βοήθεια…

    • Βιάζεστε δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι απερχόμενες παρατάξεις… διάβασες τις δηλώσεις των νεοφερμένων για τη ρυθμιση των 120 δόσεων για μισθούς και συντάξεις και ακομη τους στηρίζεις;

      • Εσύ δεν καταλαβες τίποτα απο τις δηλώσεις των ¨νεοφερμένων ¨ και πολυ περισσοτερο απο το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών .
        Το 9.5% θα ειναι η βάση της διαφοράς στις εθνικές αν συνεχίσετε ετσι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.