Eυχαριστήριο της Παρασκευής Μητλιάγκα

28 Μαΐου 2019
23:32

Φίλες και φίλοι, πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας, μία συναρπαστικά πρωτόγνωρη για εμένα περιπέτεια έφθασε στο τέλος.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που μοιραστήκατε μαζί μου τις σκέψεις, τις ανησυχίες, τα προβλήματα , τα όνειρα σας.

Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, που εκφράστηκε με τις ανεκτίμητες 2.724 ψήφους σας. Η εμπιστοσύνη αυτή μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω να παλεύω για τα όνειρα και τα πιστεύω μου, για τα δικά σας προβλήματα και όνειρα.

Την 26η Μάη η Δυτική Μακεδονία έδωσε καθαρή εντολή στο Γιώργο Κασαπίδη για ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συναγωνιστές μου για την προσπάθεια και τη συμβολή τους στον αγώνα αυτό.

Το στοίχημα πρέπει, μπορεί και θα κερδηθεί για τη δική μας, μοναδική Περιφέρεια, την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

Παρασκευή Μητλιάγκα

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο Βουλα και συγχαρητήρια κι από μένα…από ένα συγγενή σου που παρ ότι άνηκω σε άλλο πολιτικό χώρο σε υποστήριξα γιατί το αξίζεις . Φυλάξου όμως από τα παιχνίδια και την υποκρισία κάποιων και ιδιαίτερα από τη στενότητα της σκέψης του νέου περιφερειάρχη …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.