Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Η κατάσταση με τα σκουπίδια, στο πάρκο επί της οδού Διοικητηρίου στην Πτολεμαΐδα, έφτασε στο απροχώρητο.

29 Μαΐου 2019
17:36
Παρακαλώ να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες από την χθεσινή κατάσταση του πάρκου επί της οδού Διοικητηρίου στην Πτολεμαΐδα στο ύψος του 2ου δημοτικού σχολείου. Στο πάρκο αυτό καθημερινά παίζουν παιδιά της γειτονιάς και η κατάσταση με τα σκουπίδια έφτασε στο απροχώρητο. Δεν έρχονται δημοτικοί υπάλληλοι για να το καθαρίσουν επί μεγάλο χρονικό διάστημα.

10 σχόλια

  • Να ήταν μόνο τα σκουπίδια είναι και τέσσερα σκυλιά στην Αγία Τριάδα και τα ταΐζουν ζωόφιλοι δεν τα μαζεύει ο δήμος

    • Γιάννη Κ καλησπέρα.

      Έχεις δίκιο, δεν αντιλέγω. Αλλά να ήταν MONO τα τέσσερα σκυλιά στην Αγία Τριάδα που τα ταΐζουν οι ζωόφιλοι και δεν τα μαζεύει ο δήμος… Να σου θυμίσω πως υπάρχουν και πολλοί συμπολίτες μας, “καλοί άνθρωποι πάνω απ’ όλα”, που “κερνάνε” που και που τα τέσσερα αυτά σκυλιά στην Αγία Τριάδα και βίδες μαζί με το φαγητό τους. Έτσι για την σωστή πέψη βρε αδερφέ… Κάτι παραπάνω θα ξέρουν αυτοί…

      • Μάκης Αυτοί που τα ταΐζουν να τα πάρουνε σπίτι τους δεν μπορούμε να κοιμηθούμε το βράδυ και κάθεται και κάτω από την οικοδομή μου

        • Σίγουρα μία κατάσταση με αδέσποτα ζώα στους δρόμους και τις γειτονιές δεν αρμόζει σε μία «πολιτισμένη» πόλη εν έτει 2019 και την θεωρώ καθ’ όλα τραγική. Εξίσου τραγικό όμως είναι και το επιχείρημα κάποιων “αυτοί που τα ταΐζουν να τα πάρουν σπίτι τους”.

          Θα έπρεπε να γνωρίζεις πως βάση νόμου ο εκάστοτε δήμος είναι υπεύθυνος για την διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Κάτι φυσικά που ο δικός μας δήμος προσπαθεί ν’ αγνοεί επιδεικτικά αλλά και περιπαικτικά πολλές φορές.

          Τώρα το ότι κάποιοι τα ταΐζουν και τα δίνουν νερό δεν νομίζω ότι τους καθιστά υπεύθυνους ώστε να τα πάρουν στο σπίτι τους όπως εσύ λες. Εξάλλου δεν ήταν ποτέ δικά τους ζώα. Πως θα μπορούσε άλλωστε να έχει κάποιος ένα τσομπανόσκυλο μέσα σε μια οικοδομή; Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε προς τους ηθικούς αυτουργούς της όλης αυτής κατάστασης; Γιατί όπως κι εσύ θα γνωρίζεις, οι κύριοι υπεύθυνοι δεν είναι αυτοί που τα ταΐζουν αλλά αυτοί που πρωτίστως τα παρατάνε.

          Και στο κάτω κάτω εσύ σαν συνειδητός πολίτης πήγες ποτέ να διαμαρτυρηθείς στον αρμόδιο αντιδήμαρχο ή μόνο σχολιάζεις και παραπονιέσαι στο ίντερνετ; Γιατί εγώ προσωπικά γνωρίζω πως όλοι αυτοί που εσύ «κατηγορείς» ότι κάνουν κακό με το να τα ταΐζουν να έχουν απευθυνθεί ουκ ολίγες φορές στην αρμόδια δημοτική αρχή αλλά και στον ίδιο τον δήμαρχο ώστε να βρεθεί λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα. Φυσικά χωρίς αντίκρισμα…

          Χωρίς παρεξήγηση όλα αυτά.

        • K. Γιάννη αν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα, στειρωστε τα ζωντανά και βρείτε τους ένα σπιτικό. Μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους.
          Ευχαριστώ

  • Αντί να παραπονιέστε κάθε τόσο μάθετε στα παιδιά σας ότι το πάρκο δεν είναι σκουπιδοτοπος και οι κάδοι είναι για να πετάμε τα σκουπίδια μέσα και όχι από έξω

  • Αντί για φωτογραφίες καλύτερα θα ήταν μια σκούπα και μια σακούλα στο χέρι και σε 15λεπτα έχει καθαρίσει. βέβαια έχετε δίκαιο, αλλά αφού δεν μπορούν να τα κάνουν όλα οι άλλοι ας βάλουμε και εμείς ένα χέρι, τουλάχιστον στήν γειτονιά μας.

  • Δεν πειράζει. Το γκράφιτι των μακεδονομάχων στο γήπεδο και τα μάτια σας !! Ποιός ασχολείται με τα σκουπίδια τώρα;

    • φιλε ΑΝΏΝΥΜΕ , που σιγουρα εχεις όνομα.Το πρόβλημα σου και όλων μας γενικά είναι η έλλειψη παιδείας, η ανωνυμία και πάρα πολλά άλλα.Σε πειράζει το γκραφιτι απέναντι απο το Δημαρχείο και δεν σε πειράζει ότι κάποιοι (ανώνυμοι )2 φορές μέχρι τώρα το καταστρεψαν;Σε πειράζει ο κάδος που είναι γεμάτος και κάτω σκουπίδια και όχι ότι θα μπορούσαν να πεταχτούν 5 μετρα δίπλα που υπάρχει μεγάλος κάδος σκουπιδιών;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.