kozan.gr: Στις 17:30 στο Πρωτοδικείο Κοζάνης ξεκινά η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων των δύο συνδυασμών (Κοζάνη Τόπος να Ζεις & Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης)

29 Μαΐου 2019
15:52

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, παρουσία δικαστικών κι εκπροσώπων των δύο συνδυασμών (Κοζάνη Τόπος να Ζεις & Μετάβαση για το Δήμο Κοζάνης) , θα ξεκινήσει, σήμερα Τετάρτη 29/5, λίγο μετά τις 17:30, στο Πρωτοδικείο Κοζάνης, η καταμέτρηση των ψήφων που έλαβαν οι δύο συνδυασμοί, ώστε να καταγραφεί και με τον πιο διάφανο κι αδιάβλητο τρόπο, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό περιθώριο αμφισβήτησης, ο ακριβής αριθμός ψήφων που έλαβε ο κάθε συνδυασμός, ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσει η επίσημη ανακήρυξη του αποτελέσματος. Να θυμίσουμε, ότι με βάση την καταμέτρηση που παρουσιάζεται στο πληροφοριακό σύστημα της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, η διαφορά μεταξύ των δύο συνδυασμών είναι στις 13 ψήφους.

kozan.gr

19 σχόλια

  • Μιχαηλίδη αυτά που έκανες κάποτε για να βγεις δήμαρχος στο χωριό άστα κατά μέρους, δέξου ότι έχασες κ δν σε θέλουμε για δήμαρχο.

    • ΚΑΤΑ ΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΓΑΖΑΝ ΑΚΥΡΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ.
      ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ.

  • Τη ΣΤΕΦ Κοζάνης Λευτέρη που την ριξατε? Δεν έκανες τίποτα για το θέμα αυτό καλά να πάθεις υπάρχει και δικαίωση !!!Ένας ένας να περνετε σειρά …

    • Τί να λέμε τώρα,τα κατάφερε σε όλα τα άλλα πέντε χρόνια τώρα, θα τα καταφέρει και σε αυτό. Αιντε , άιντε.

      • Έκανε πολλά ο Ιωαννιδης που δν έχουν κάνει κανένας από τους παλιούς κ αυτόν εμπιστευομασται στο θέμα της Ποντοκωμης τον υποδομών κ τον χρημάτων για τις δαπάνες του χωριού, άλλωστε κ τα χίλια καλά να κάνει που εσείς θέλετε πάλι ευχαριστημένοι δν θα είσται οπότε τι να λέμε τώρα.

  • Λευτέρη πέρασαν 1800 μέρες και δεν έβαλες ένα λιθαράκι.
    Λυπάμαι γιατί σε πίστεψα και απογοητεύτηκα.
    Τελικά, ως φαίνεται ο Μαλουτας είναι άνθρωπος που συγκεντρώνει πολλά αξιόλογα χαρακτηριστικά.

    Πάνω από όλα είναι χρήσιμος και με αγάπη για προσφορά.

    • Η εξυγίανση των οικονομικών, η αποκάλυψη των ελλειμμάτων στα ταμεία,η διάπλαση της λασσανη, του σταθμού, του κτηνιατρειου, οι νέες παιδικές χαρές, η επιτυχία στο να γίνουν στην Κοζάνη σημαντικά αθλητικά, πολιτιστικά και επιστημονικά γεγονότα που δίνουν ζωή, το άνοιγμα της αγοράς της Κίνας στον κρόκο.. Ειναι κάποια από αυτά. Και εσείς λέτε ότι δεν έβαλαν ούτε έλα λιθαράκι. Θέλετε να μας τρελανετε τελείως? Τι σας δίνουν εκεί στην Κοζάνη και έχετε γίνει έτσι? Επειπδο κανένα.. Αερολογίες μόνο και λόγια για να προκαλέσουν συγκίνηση. Ήμαρτον..

      • Γνωρίζεις τι σημαίνει εξυγίανση;
        Μήπως στις 4 τα χαράματα σκέφτηκες αυτά που θα ΗΘΕΛΕΣ και όχι αυτά που ΔΕΝ έκανε…

        Ο Ιωαννίδης ήταν 10 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και 5 χρόνια δήμαρχος…στις 27/5/2014 τα θυμήθηκε όλα.

        Είστε τουλάχιστον ανεπαρκείς.

      • Πάνω από όλα λέει είναι χρήσιμος και με αγάπη για προσφορά… γελάσαμε πρωί πρωί, πραγματικά κάτι παίρνουν ορισμένοι. Τι ακριβώς πρόσφερε ο Μαλούτας στην Κοζάνη τα χρόνια που ήταν δήμαρχος? Τι περισσότερο πρόσφερε, πέρα από τα τεράστια ελλείμματα στα ταμεία????? Ορισμένοι πραγματικά ή είστε τέρμα αθώα πλάσματα ή κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου και ζείτε με αυταπάτες. Λίγο σανό να σας δώσουν και αμέσως τσιμπάτε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.