Ευχαριστήρια επιστολή του Γιώργου Βαλαή, εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου με την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις»

29 Μαΐου 2019
15:47

 

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους δημότες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή επέλεξαν τους συμβούλους που θα συγκροτήσουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης. Ταυτόχρονα, να συγχαρώ και όλους όσους συμμετείχαν ως υποψήφιοι στην εκλογική διαδικασία δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον τόπο και την κοινή αγωνία που όλους μας διακατέχει για την επόμενη ημέρα. Ιδιαιτέρα οφείλω όμως να σταθώ και να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου με την Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”, με τους οποίους συμπορεύτηκα όλη την προηγούμενη περίοδο.

Η εκλογή μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο αποτελεί μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα μέγιστη ευθύνη για μένα προσωπικά, και έρχεται και ως επιβράβευση της προσπάθειας που καταβάλαμε στον τομέα της οικονομικής πολιτικής του Δήμου και που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, εάν είμαστε η επιλογή σας, στην επόμενη δημοτική περίοδο.

Τα τελευταία πέντε χρόνια υλοποιώντας το σχεδιασμό μας, δυναμικά και με αποφασιστικότητα , δώσαμε τις κατευθύνσεις για την σύννομη και αποδοτική λειτουργία της Οικονομικής Υπηρεσίας, αξιοποιήσαμε το έμψυχο δυναμικό της, ενισχύσαμε την ανάληψη πρωτοβουλιών από μέρους των στελεχών της και το μόνο που απαιτήσαμε ήταν η χωρίς αστερίσκους εφαρμογή της ισότιμης μεταχείρισης όλων των δημοτών και των συναλλασσομένων με τον Δήμο. Σήμερα ο Δήμος Κοζάνης μπορεί να είναι περήφανος ότι διαθέτει ISO στην οικονομική του λειτουργία, απολύτως διαφανή οικονομική διαχείριση, έγκαιρη αποπληρωμή των υποχρεώσεών του προς τρίτους και πλήρη λειτουργική αυτοτέλεια.

Την επόμενη Κυριακή ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται έναν Δήμαρχο, που έχοντας τη γνώση, την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη βούληση, να αποτελεί εγγύηση για την διασφάλιση της συνέχειας της σωστής λειτουργίας της Οικονομικής Υπηρεσίας με στόχο την βελτίωση των οικονομικών του Δήμου. Είναι η μόνη οδός μέσω της οποίας θα μπορέσει ο Δήμος ουσιαστικά να παρέμβει και να ανταποκριθεί στις πολιτικές που είναι αναγκαίες για την καθημερινότητα των δημοτών, αλλά και για την τόσο απαραίτητη στις μέρες μας κοινωνική του αποστολή.

Ευχαριστώντας και πάλι τους δημότες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, δεν μπορώ παρά να τους καλέσω να στηρίξουν προσωπικά και πολιτικά τον σημερινό, και εύχομαι και αυριανό Δήμαρχο Κοζάνης, τον Λευτέρη Ιωαννίδη.

13 σχόλια

  • Φερεις ευθύνη για την ήττα της 1ης κυριακής. Τα αλλα ειναι λογια να αγαπιόσαστε μεταξύ σας!

  • Συγχαρητήρια για το έργο σας. Θα σας εμπιστευθούμε για άλλη μια φορά γιατί έμειναν για τακτοποίηση κάποια υπολείμματα του παρελθόντος

  • Γιώργο Βαλαή συμφωνείς εσύ ,για το επαίσχυντο σποτάκι που κυκλοφόρησε ο συνδυασμός σου?Ο πανικός για την ήττα του συνδυασμού δεν επιτρέπει να εκτοξεύεται λάσπη και ως αρμόδιος βγές και μίλα γιατί θα είσαι κι εσύ συνυπεύθυνος.

  • δεν εισαι ικανός. δε μπορείς να διοικήσεις. μη κρύβεσαι πισω απο το iso. το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις για τον τόπο σου είναι να φύγεις…

    • Δεν έχεις πει ούτε ένα καλημέρα με τον άνθρωπο προφανώς… Πίο ήρεμο.. έντιμο και διαφανή άνθρωπο που έχω γνωρίσει…οι υπάλληλοι της οικονομικής έχουν να λένε τα καλύτερα… δημοκρατία έχουμε μπορεί να εκφράζεται ο καθένας… μέτρησε τα λόγια σου όμως

      • Πραγματι σπανιος ανθρωπος που με την εντιμοτητα του εσωσε τα οικονομικα του βουλιαγμενου δημου που παρελαβε.

  • Η επόμενη μέρα θέλει ενα Δήμαρχο με ανοιχτο μυαλό και συνεργασίες με βάση τον Κλεισθένη, καμμιά αναφορά σε αυτο Βαλαή, τι έγινε; έφυγε απο την κουλτούρα σσς το πνεύμα συνεργασίας; ή συνεργασίες θέλετε μόνο εντός των τοιχών; πολύ μοναχοφάηδες γινατε, για συνελθετε λίγο γιατί τα πράγματα και τα γεγονότα σας ξεπερνάνε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.