kozan.gr: Πανηγυρική πρωτιά Σαββόπουλου στην Καστοριά, με το συνδυασμό του Γ. Κασαπίδη – Έλαβε 6.624 ψήφους από τους συνολικά 16.673 του συνδυασμού

30 Μαΐου 2019
08:35

Πανηγυρική πρωτιά Σαββόπουλου στην Καστοριά, με το συνδυασμό του Γ. Κασαπίδη. Έλαβε 6.624 ψήφους από τους συνολικά 16.673 του συνδυασμού. Μάλιστα είχε 3541 περισσότερες ψήφους από τη δεύτερη Κοζατσάνη Δέσποινα.

 

8 σχόλια

  • O Σαββοπουλος ειναι οτι πιο αξιο και καθαρο εχει η καστορια στην αυτοδιοικηση.Τον παρακολουθουσα στα περιφερειακα συμβουλια,παντα σοβαρος και τεκμηριωμενα αυτα που ελεγε.Αν τον ακουγε ο καρυπιδης σε πολλα θεματα παρολο που ηταν αντιπολιτευση θα κερδιζε σε δημιουργικοτητα.Στην οικονομικη επιτροπη τους ξεστραβωσε πολλες φορες και αλλαζανε αποφασεις που ηταν λαθος.Μπραβο του,οι αξιες καμμια φορα δεν χανονται.

  • Γνωρισα τον σαββοπουλο πριν καιρο,επαθα πλακα με την ποιοτητα του χαρακτηρα του και μου εκανε τρομερα θετικη εντυπωση οτι σε 3 θεματα της περιφερειας οτι μου ειπε βγηκε αληθινο και σωστο.Χιλια μπραβο του,ευχομαι να συνεχισει ετσι γατι η περιφερεια τον χρειαζεται.

  • Οι περισσότερες από 3500 μονοσταυρίες δεν νομίζω πως είναι δείγμα ηθικής και ορθης πολιτικής συμπεριφοράς.

    • Οταν τεκμηριωμενα αποδειξεις οτι ειναι 3500 μονοσταυριες,τοτε θα συζητησω μαζι σου…και κατι τελευταιο φιλε,για δειγματα ηθικης και ορθης πολιτικης συμπεριφορας ο Σαββοπουλος δεινει μαθηματα…σιγουρα θα εχεις το τηλεφωνο του για να σε κανει ιδιαίτερα…

    • Αληθεια πιστεύει κάποιος σοβαρός άνθρωπος ότι υπάρχει πολιτικός που ελέγχει 3.500 πολίτες και τους κατεύθυνε ;;;;;
      Πολύ πίκρα έδωσες Σαββόπουλε τελικά !!!!
      Δεν σε γνωρίζω αλλά χαλάλι σου και αν τελικά ισχύει αυτό που κυκλοφόρησε στην Καστοριά ότι σε έβαλε στο ψηφοδέλτιο ο Κασαπιδης από τους τελευταίους τότε δύο φορές χαλάλι σου!!!!?

  • Οταν τεκμηριωμενα αποδειξεις οτι ειναι 3500 μονοσταυριες,τοτε θα συζητησω μαζι σου…και κατι τελευταιο φιλε,για δειγματα ηθικης και ορθης πολιτικης συμπεριφορας ο Σαββοπουλος δεινει μαθηματα…σιγουρα θα εχεις το τηλεφωνο του για να σε κανει ιδιαίτερα…

  • 21=38 ποσο πολυ πονας;Κανενας υποψηφιος δεν μπορει να δωσει γραμμη σε 3500 κοσμο οπως πονηρα μας λες.Και για να ξερεις ο Σαββοπουλος καθημερινα δεινει εξετασεις ειδικα με τον απλο κοσμο που παλευει στα χωραφια και για το μεροκαματο.Μην προσπαθειτε ακομα και τωρα ευτυχως λιγοι γραφικοι να μειωσετε αυτο που καταφερε.Αν νομιζεις οτι οι ψηφοφοροι ειμαστε προβατα κανεις λαθος.Το αξιζε και μπραβο του.Ειναι καταρτισμενος στα θεματα της καστοριας και ο κοσμος του το αναγνωριζει.Συγχαρητηρια για το ανεπαναληπτο ρεκορ ψηφων.

  • Το ότι τον ψήφισε τόσος κόσμος δείχνει πως όλη η Καστοριά τον έχει για ικανό και ηθικό.Ειναι αυτό που λέμε μίλησε ο κυρίαρχος λαός και όταν μιλάει ο κόσμος καλό είναι να τον ακούμε.Μπραβο στον Σαββόπουλο και καλή συνέχεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.