Εκλογές τέλος, τώρα όμως; (του Ιάκωβου Παντελίδη)

30 Μαΐου 2019
13:49

Αγαπητοί συντοπίτες,

Οι εκλογές στην περιφέρεια τελείωσαν και έχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη του Γιώργου Κασαπίδη από την πρώτη Κυριακή. Αυτό συνέβη γιατί ο Γιώργος έπεισε τον λαό της δυτικής Μακεδονίας πως είναι ο άνθρωπος που με το αναπτυξιακό του μοντέλο θα βγάλει την περιφέρεια μας από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ίδιο αλλά και στους υποψηφίους του που μετέδωσαν το μήνυμα και το πρόγραμμα του απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την περιφέρεια μας.

Πολλά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους επικεφαλής και τους υποψηφίους και των υπολοίπων συνδυασμών για τον αγώνα τους και να θυμούνται πως κανείς δεν περισσεύει την επόμενη μέρα.

Μια μέρα δύσκολη για την περιφέρεια μας, με την γούνα σε κρίση, την ΔΕΗ σε κατάρρευση, τις τηλεθερμάνσεις στον αέρα, την ανεργία στα ύψη, το τουριστικό προϊόν διαλυμένο, τα προγράμματα του ΕΣΠΑ σε μηδενική απορρόφηση και την προοπτική για τα νέα παιδιά σε αρνητικό επίπεδο. Τα προβλήματα είναι κοινά και δεν λύθηκαν στις 26 Μαΐου αν δεν είναι η αρχή του τέλους θα είναι το τέλος της αρχής που έλεγε ο Τσόρτσιλ.

Χρειάζεται σύνθεση και συνένωση δυνάμεων εάν είμαστε διατεθειμένοι να αλλάξουμε πορεία. Ο διχασμός, η πόλωση, η στείρα αντιπολίτευση, η κυβερνητική ταύτιση μας έφτασαν στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Το δεν περισσεύει κανείς δεν είναι σχήμα λόγου, ξεκινάει από τους εκλεγμένους συνεχίζει με όσους έθεσαν τον εαυτό τους στην διάθεση του λαού και δεν εξελέγη και καταλήγει σε όλους εμάς τους πολίτες που αγωνιούμε για τον τόπο μας. Αγωνιούμε γιατί εδώ μεγαλώσαμε, εδώ ζήσαμε, εδώ επενδύσαμε και δεν θέλουμε και τα δικά μας παιδιά να φύγουν.

Ο πολίτης κατά την άποψη μου για να θεωρείται ενεργός δεν πρέπει μόνο να έχει απαιτήσεις και να κατακρίνει τα προβλήματα αλλά θα πρέπει να προτείνει, να συμβουλεύει και να βοηθά τον πολιτικό γιατί μην ξεχνιόμαστε οι σημερινοί εκλεγμένοι ως επί τω πλείστον μέχρι χθες ήταν απλοί πολίτες. Η εκλογή δεν τους κάνει ως δια μαγείας γνώστες των πάντων και γι’ αυτό απαιτείται η συνεισφορά όλων μας.

Καλή θητεία σε όλους και καλή δύναμη. Εμείς εδώ θα είμαστε σε ότι χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

Ιάκωβος Παντελίδης

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Πρόεδρος ξενοδόχων ν. Κοζάνης

21 σχόλια

  • ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 30 Η ΚΟΖΑΝΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

    • Εχουν όμως όλοι αυτοι ενα κοινό : αγαπάνε τον Κασαπίδη …που τους άδειασε την γωνία

      Αναμένουμε με ενδιαφέρον τον γαλάζιο εσωκομματικό πόλεμο και χαιρετίζουμε τον αγώνα στην αλληλοκατηγορία και στην σκευωρία. Ευχόμαστε να διακριθούν οι καθαρότεροι και όσοι απέχουν απο σκευωρίες και διεργασίες που ζέχνουν κομματική καμαριλα

      • ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΟΛ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΠΩΣ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ

  • Βλεπω οι ΝΔκρατες «χτυπάνε» με αρθρογραφία

    Μόνο ο Κατανας ο Ζυγούρης και ο Τοπαλιδης που ειναι σίγουροι στην 7αδα δεν εχουν ανάγκη για αρθρογραφία

  • Συγχαρητήρια κύριε Παντελίδη, αν και δεν ανήκω στον πολιτικό χώρο που πρεσβευεται, οφείλω να ομολογήσω ότι τα λόγια σας με βρίσκουν σύμφωνο.

  • Αυτο ειναι ενα γενικο συμπερασμα. Μηπως γνωριζεις καμμια λυση;;. Γιατι τωρα μιλας για ενωση και ομονοια για την επομενη μερα. Ολοι αυτοι οι προβληματισμοι υπηρχαν και χτες και προχθες και πριν απο ενα χρονο .. γιατι δεν τους ειχες κανει πιο πριν. Οσο για την ομιλια του κ.Κασαπιδη δεν εχω ακουσει πιο ουτοπικη. Μετα τις 7 Ιουλιου θα δουμε.

  • Καλύτερα Παντελίδης παρά ο άλλος από την Αθήνα και ο αλλος απο τη Θεσσαλονίκη και ο αλλος απο το Πασοκ

    • Ε τι δεν του είπες τότε να κατέβει περιφερειακός η δημοτικός σύμβουλος , να τον έχεις και’ δω μετα ! Παίξε μπαλίτσα

  • Εάν η Ν.Δ θέλει ποσοστό μεγάλο στην Κοζάνη θα πρέπει να βάλει νέους ανθρώπους στο ψηφοδέλτιο.
    Αμανατίδη , Πετρίδης,Τζίτζικας ,Φούντογλου και 3 γυναίκες.
    Οι υπόλοιποι καλά είναι να κάτσουν στην άκρη.
    Δεν θα ψηφίσουμε τούς “σωτήρες”Από το Πικέρμι Αθηνών πού μάς θυμούνται κάθε εκλογές.
    Μας περνάνε ιθαγενείς και μας δίνουν καθρεφτάκια.
    Μιχάλη μου φτάνει!!!

    • ME AYTO TO ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΟΥΤΕ 15%. ΠΕΤΡΙΔΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ; Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ;

      • Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΆΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ Κ ΔΗΜΆΡΧΩΝ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΣΠΑ

    • ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ?

      ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΥΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

  • Ότι και να λέτε ο Παντελιδης είναι μεγάλος επιχειρηματίας και δεν ασχολούνται πολλοί σοβαροί επιχειρηματιες με την πολιτική όποτε μακάρι

      • Στο ξενοδοχείο του έχεις πάει ποτε; Ξέρεις πόσους υπαλλήλους έχει από την πτολεμαιδα; Το να μην τον συμπαθείς είναι δεκτό αλλά το να μην παραδέχεσαι ότι το ξενοδοχείο του είναι στολίδι για την πόλη μας είναι παράλογο

  • ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ,ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ.

  • Άνθρωπος που έχουμε δίπλα μας , τον γνωρίζουμε χρόνια.
    Λαικός άνθρωπος που δίνει δουλειά στον κόσμο και προσφέρει πολλά στην περιοχή και θα προσφέρει περισσότερα.
    Δαγκωτό…Παντελίδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.