Οι «Ενεργοί Πολίτες» Δημήτρης Κοσμίδης μιλάνε με έργα

30 Μαΐου 2019
15:05

 

Οι «Ενεργοί Πολίτες» μιλάνε με έργα!

Πιστός σε αυτό που πρεσβεύει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες» κ. Κοσμίδης συνεχίζει τις επαφές με τους δημότες του Βοΐου. Σκοπός είναι η ουσιαστική και καθημερινή επαφή με τους πολίτες, αυτοί άλλωστε αποτελούν τον καθημερινό μας κριτή.

Χθες Τετάρτη 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Βοΐου Δημήτρη Κοσμίδη, με τους Προέδρους των κοινοτήτων Τσοτυλίου, οι οποίοι με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.

Σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου από το πρωί ο κ. Κοσμίδης και το επιτελείο του παρευρέθηκαν στην Λαϊκή αγορά Νεάπολης και στην πόλη της Σιάτιστας συνεχίζοντας παράλληλα επισκέψεις στον υπόλοιπο δήμο.

Γραφείο Τύπου

του Συνδυασμού

Ενεργοί Πολίτες

Ένα σχόλιο

  • ΑΓΑΠΗΤΕ κ.ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΣΜΙΔΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΒΟΙΟΥ. Ν.Χ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.