Eυχαριστήριο της Ελένης Ιωάννη Ταϊγανίδου

30 Μαΐου 2019
15:23

 

Αγαπημένοι μου Συμπατριώτες, Φίλοι και Αδέρφια,

Στις πρόσφατες εκλογές διεκδίκησα την ψήφο σας και την στήριξή σας συμμετέχοντας στην ΕΛΠΙΔΑ, σε έναν συνδυασμό με έμπνευση, δομημένο πρόγραμμα και συγκεκριμένους στόχους.

Συμμετείχα στο συγκεκριμένο σχήμα γιατί έχω την πεποίθηση ότι οι προσωπικές μου πρωτοβουλίες και ικανότητες για προσφορά στον τόπο μου είχαν την καλύτερη ευκαιρία να ξεδιπλωθούν στο πλευρό της επικεφαλής του συνδυασμού Γεωργίας Ζεμπιλιάδου λόγω της ιδιαίτερης αντίληψης, γνώσης, εμπειρίας και ικανότητας συνεργασίας που αυτή διαθέτει.

Τιμώ όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και ευχαριστώ ιδιαίτερα αυτούς που εμπράκτως έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου με την ψήφο τους. 

Στις εκλογές, που αποτελούν την κορυφαία στιγμή στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος, η ψήφος του καθενός έχει την δύναμη να δεσμεύει μελλοντικά και να συνιστά ένα δημιουργικό βάρος σε όσους τιμήθηκαν από αυτήν.

Αναγνωρίζω και συγχαίρω τους νικητές των εκλογών και εύχομαι να φανούν αντάξιοι της ευθύνης που αναλαμβάνουν.

Και καθώς τα όνειρα και τα οράματα δεν σταματούν αλλά μετεξελίσσονται και θεριεύουν, κρατάω μέσα στο νου και την ψυχή μου την δύναμη και την πίστη της Γεωργίας για ένα πιο όμορφο «αύριο». Κρατώ το «άνοιγμα» του μυαλού της και την ορθότητα του λόγου της, το πολιτικό ήθος της και την προκοπή της. 

Γεωργία μου, Παρχαρομάνα του τόπου μου, σε ευχαριστώ που πορεύομαι δίπλα σου.

Με τιμή
Ελένη Ιωάννη Ταϊγανίδου

3 σχόλια

  • Κρίμα που ο πιο αξιόλογος συνδυασμός με αξιόλογα στελέχη που με λόγο αυτοδιοικητικό δεν εκτιμήθηκε σωστά από τους πολίτες!

  • ΚΥΡΙΑ ΤΑΙΓΑΝΙΔΟΥ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ(ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΣΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟ), ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΣΑΣ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΡΩΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΜΝΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΠΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ, (ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ),ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,(ΛΟΓΩ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΤΕ), ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ. ΝΙΚ. Ι. ΧΑΤΖΗΔΑΜΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.