H κεντρική Πολιτική Ομιλία του Λευτέρη Ιωαννίδη αύριο Παρασκευή 31/5 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης

30 Μαΐου 2019
15:41

 

H κεντρική Πολιτική Ομιλία του Λευτέρη Ιωαννίδη αύριο Παρασκευή 31/5 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης.

 

34 σχόλια

    • Οι ορθοπεδικοί της Κοζάνης ευχαριστούν τον κύριο Ιωαννίδη γιατί με την ανεπσρκειά του αυξήθηκε η πελατεία τους…

      Δεν σε ξεχνάμε Λευτέρη μας έδωσες ψωμί το χειμώνα που πέρασε…

      • Ας μη ξεχνάμε τον δήμαρχο που σου είχε μάρμαρα μπροστά στο δημαρχείο και τα σκαλοπάτια στον Άγιο Νικόλαο. Τότε βγάλατε πάλι ευχαριστίες?228 περιστατικά σε 2 μέρες δεν ξέρω αν είχαμε ποτέ στα χρονικά.

  • Καλή επιτυχία Λευτέρη.. Εύχομαι οι στενομυαλοι να μην καταστρέψουν τον τόπο ξανά. Η κοζανη δεν πρέπει να γυρίσω πίσω.

    • Καλή επιτυχία στην Κοζάνη.
      Ας αποκτήσει και πάλι έναν δήμαρχο άξιο που είναι πραγματικά ανοιχτόμυαλος και ικανός.
      Έναν δήμαρχο που θέτει στόχους και έχει την ικανότητα να τους υλοποιήσει.
      Έναν δήμαρχο που δεν “σέρνεται” από τον αντιδήμαρχο του.
      Έναν δήμαρχο που έχει αλλάξει ήδη την πόλη με δικά του έργα.
      Έναν δήμαρχο που υλοποιεί συνεργασίες και όχι μόνο που τις υπόσχεται.
      Ας επιλέξουμε αυτό που μας αξίζει.

  • Κάποιοι τοπικοί δημοσιογράφοι αντί να κρατούν ψηλά το επάγγελμα τους δημοσιεύουν αμάσητα video που ούτε οι ίδιοι οι δημιουργοί του δεν τολμούν να το ανεβάσουν στην σελίδα τους.

  • Δήμαρχε με τη νίκη!
    Είσαι η μοναδική πολιτική φιγούρα στη Περιφέρεια μας, για την οποία νιώθουμε περήφανοι έξω απο την πόλη μας. Ενώ οι άλλες πόλεις μας θαυμάζουν εδώ σε λοιδορούν και σε φθονούν.
    Προχώρα μη μασάς, όποιος τα βλέπει αποστασιοποιημένα τα πράγματα ξέρει! Δε θα γυρίσουμε στην παλιά μας εσωστρέφεια

  • Στα Μουτ’κα Μούτε δε θα δεις ψήφο ούτε ζωγραφιστό. Βγες και πες για Μακεδονικό-Αδέσποτα-Τσιγάρα-Ανυπαρξία έργων-Μουστάκια-Βαθύ Πασόκ, που κολλάς????

  • καλα θα ητανε ολοι μας να καταλαβουμε πως την επόμενη ημέρα θα πρεπει να υπάρχει δημοτικό συμβούλιο που θα μπορεί να διοικήσει την πόλη. κάτι τέτοιο δεν το βλέπω να συμβαίνει σε πολλους δημους της χωρας. και η κοζανη θα αντιμετωπισει μεγαλο τετοιο προβλημα. θα διοικήσει η μειοψηφία????????????????? οποιος κι αν εκλεγει την κυριακη του 2ου γυρου..δυστυχως με το νεο συστημα, εαν δεν “συνεταιριστουν” 3(τρεις) συνδιασμοι τουλαχιστον, δεν θα μπορει να βγει και να υλοποιηθει καμμια αποφαση!!μην το γελατε καθολου!!! οδευουμε σε πληρη απαξιωση του θεσμου των δημων..επομενως μην χαιρεστε με συγκεκριμενες παραταξεις και μην αντιδρατε σε γνωμες καποιοων σοφοτερων, η επομενη μερα θα ειναι πολυ δυσκολη υποθεση!!

  • Πάμε γερά Λευτέρη μου! Η Κοζάνη δεν γυρίζει πίσω! Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει με βάση το έργο και όχι με βάση τα εθνικά θέματα.

  • Ο κόσμος θα ψηφίσει με βάση την 5ετια κ την άσχημη αυτοδιοικητική τροχιά που είχε η Κοζανη.

    • Με τέτοια πολιτικά επιχειρήματα θα κερδίσετε τον Λευτέρη.

      Γιατι από τα άλλα σας μάθαμε 30 χρόνια στο τιμόνι του δημου

    • Δευτέρα πρωί θα σας υποδεχτούμε Μαλουτάκια στο δημαρχείο και θα σας κεράσουμε καφέ για την νέα μας θητεία…μετά του πικρού καφέ θα σερβιριστεί λουκούμι για να γλυκάνει τον καημό σας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.